Închide meniul
Video

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal: „Mă costa mai mult decât toată echipa”

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2023, 14:53

Reclamă

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac a oferit un răspuns incredibil când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal. Cunoscut fan al lui Dinamo, miliardarul român nici nu a vrut să audă de o eventuală implicare în „sportul rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, de câte ori a fost întrebat dacă se implică la Dinamo, magnatul s-a mărginit în a spune că nu se pricepe la fotbal. Dacă recent spunea că acţiunile ar trebui listate la Bursa de Valori, Ţiriac nu ar fi deloc tentat să facă parte din fotbalul din Liga 1.

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal

„Deja investesc toţi nervii uitându-mă la fotbal. Fotbalul la noi a devenit un sport foarte comunist. Nu contează că e alb şi negru pe teren, o dau de la unul la altul şi de la altul la unul. Nu înţeleg de ce şi îmi pare tare rău.

Dacă cineva a fost chibiţ de fotbal, Ion Ţiriac se ducea pentru un singur meci peste graniţă, prin Europa, vedeam meciul şi plecam. Mă costa mai mult decât toată echipa de fotbal numai ca să îi văd.

Îmi place fotbalul, îl respect foarte mult şi jinduiesc mult după un fotbal mai bun în ţara aceasta”, a spus Ion Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ion Ţiriac vrea Dinamo înscrisă la Bursa de Valori

Ţiriac o cere pe Dinamo listată la Bursa de Valori. Ideea lui Ion Ţiriac are şanse puţine de a fi pusă în practică. Pentru a fi listată la Bursă, o societate ar trebui să aibă profit în ultimii 3 ani, ceea ce nu e cazul lui Dinamo.

„Am mai citit pe la dumneavoastră că în Bucureștiul ăsta e treaba cu Dinamo, că spectatorii au cumpărat… sigur că da! Să iasă pe bursă Dinamo! Dacă iese pe bursă, te duci acolo, cumperi o acțiune, cumperi două, eu vând, dumneata cumperi.

Cât crește Dinamo în viitor dacă e s-o iei pe bursă? Dar acum nu e pe bursă, și, dacă nu e, spectatorii vor într-un fel, am înțeles că niște spanioli internaționali vor în alt fel. Foarte complicat!

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, eu sunt unul care e totalitar. Exemplul meu cel mai mare a fost Ecclestone (n.r. fostul conducător din Formula 1). Avea toate circuitele din lume, le-a cumpărat pe toate, ca să nu aibă discuție. Apoi, avea toată industria. El plătea industria, el plătea piloții ca să aibă liniște, el plătea media”, a spus Ion Țiriac, pentru gsp.ro, cu ani în urmă.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și