Închide meniul

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus: „Ne-au lăsat într-o poziţie bună!”

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 8:58

Reclamă
Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus: „Ne-au lăsat într-o poziţie bună!

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus

Jucătorii naţionalei României, după partida cu Belarus/ Hepta

Reacţia israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus, nu a întârziat să apară. Presa din „Ţara Sfântă” a analizat rezultatul obţinut de „tricolori”, în duelul de la Budapesta, şi au notat faptul că duelul direct, cu Israel, de luna viitoare, va fi crucial în vederea calificării la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Belarus şi România s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au ratat şansa de a se desprinde de Israel, şi au două puncte peste ocupanta locului trei, naţională care nu-şi va disputa însă meciurile programate în această lună.

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus

Israelienii au notat faptul că România s-a „împiedicat” de Belarus, şi i-au lăsat într-o poziţie bună în clasamentul Grupei I. Presa din „Ţara Sfântă” notează faptul că lupta pentru un loc la EURO 2024 este în continuare una extrem de aprinsă, după ultimul rezultat înregistrat de „tricolori”.

De asemenea, israelienii au mai notat şi faptul că în cazul egalităţii de puncte, la finalul preliminariilor, se va ţine cont de rezultatele directe. Aceştia consideră că duelul direct dintre Israel şi România, care ar trebui să se dispute luna viitoare, va fi decisiv.

România s-a împiedicat și ne-a lăsat într-o poziție bună pentru calificare în clasament. Meciul împotriva rivalei directe din ultima fază a preliminariilor va decide probabil echipa calificată la EURO 2024.

Reclamă

Lupta pentru un loc la EURO 2024 este încă aprinsă. Echipa națională a Israelului nu va juca în această etapă din cauza atacurilor teroriste, dar rivala directă a Israelului în cursa pentru un bilet la EURO, România, a remizat cu Belarus, scor 0-0, și o va întâlni și pe Andorra, iar acel rezultat va conta foarte mult pentru felul în care Israel va aborda următoarele meciuri.

Este de notat faptul că, în cazul egalității de puncte, se ține cont de rezultatele directe, așa că meciul de acasă contra României din luna noiembrie va fi crucial”, au notat jurnaliştii israelienii, conform sport5.co.il.

Cum arată clasamentul în Grupa I, după ce tricolorii au smuls un singur punct la Budapesta

Belarus – România, scor 0-0, a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Tricolorii au rămas neînvinşi în grupă, dar s-au apropiat la un singur punct de Elveţia. Belarus este pe penultimul loc în grupă.

1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
2. România – 7 meciuri – 13 puncte
3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Pentru România urmează meciul de peste trei zile, cu Andorra. Luna viitoare, tricolorii se vor lupta pentru calificarea la EURO 2024 cu Israel (în deplasare) şi cu Elveţia (acasă).

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și