Închide meniul

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus: „Ne-au lăsat într-o poziţie bună!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 8:58

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus: „Ne-au lăsat într-o poziţie bună!

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus

Jucătorii naţionalei României, după partida cu Belarus/ Hepta

Reacţia israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus, nu a întârziat să apară. Presa din „Ţara Sfântă” a analizat rezultatul obţinut de „tricolori”, în duelul de la Budapesta, şi au notat faptul că duelul direct, cu Israel, de luna viitoare, va fi crucial în vederea calificării la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Belarus şi România s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au ratat şansa de a se desprinde de Israel, şi au două puncte peste ocupanta locului trei, naţională care nu-şi va disputa însă meciurile programate în această lună.

Reacţia imediată a israelienilor, după ce România a remizat cu Belarus

Israelienii au notat faptul că România s-a „împiedicat” de Belarus, şi i-au lăsat într-o poziţie bună în clasamentul Grupei I. Presa din „Ţara Sfântă” notează faptul că lupta pentru un loc la EURO 2024 este în continuare una extrem de aprinsă, după ultimul rezultat înregistrat de „tricolori”.

De asemenea, israelienii au mai notat şi faptul că în cazul egalităţii de puncte, la finalul preliminariilor, se va ţine cont de rezultatele directe. Aceştia consideră că duelul direct dintre Israel şi România, care ar trebui să se dispute luna viitoare, va fi decisiv.

România s-a împiedicat și ne-a lăsat într-o poziție bună pentru calificare în clasament. Meciul împotriva rivalei directe din ultima fază a preliminariilor va decide probabil echipa calificată la EURO 2024.

Reclamă

Lupta pentru un loc la EURO 2024 este încă aprinsă. Echipa națională a Israelului nu va juca în această etapă din cauza atacurilor teroriste, dar rivala directă a Israelului în cursa pentru un bilet la EURO, România, a remizat cu Belarus, scor 0-0, și o va întâlni și pe Andorra, iar acel rezultat va conta foarte mult pentru felul în care Israel va aborda următoarele meciuri.

Este de notat faptul că, în cazul egalității de puncte, se ține cont de rezultatele directe, așa că meciul de acasă contra României din luna noiembrie va fi crucial”, au notat jurnaliştii israelienii, conform sport5.co.il.

Cum arată clasamentul în Grupa I, după ce tricolorii au smuls un singur punct la Budapesta

Belarus – România, scor 0-0, a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Tricolorii au rămas neînvinşi în grupă, dar s-au apropiat la un singur punct de Elveţia. Belarus este pe penultimul loc în grupă.

1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
2. România – 7 meciuri – 13 puncte
3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Pentru România urmează meciul de peste trei zile, cu Andorra. Luna viitoare, tricolorii se vor lupta pentru calificarea la EURO 2024 cu Israel (în deplasare) şi cu Elveţia (acasă).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și