Închide meniul
VIDEO

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1. Cum a reacționat starul

Dan Roșu Publicat: 13 octombrie 2023, 10:28

Reclamă
Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1. Cum a reacționat starul

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn

Neymar, în timpul meciului Brazilia - Venezuela 1-1 / Profimedia Images

Neymar a fost lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1, meci desfășurat la Cuiaba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a oferit o pasă decisivă, dar nu a reuşit să marcheze. La finalul meciului, noul jucător al lui Al-Hilal a fost ţinta unui fan, care a reuşit să-l lovească în cap cu o cutie de popcorn.

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1

Neymar a fost foarte supărat de scenă în timp ce se îndrepta spre vestiare. „Am venit aici pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal şi să-mi apăr ţara”, a comentat ulterior fostul star de la PSG.

„Acest suporter a aruncat… Nici măcar nu am văzut ce a fost, am văzut doar când m-a atins, am devenit foarte nervos, condamn acest tip de atitudine, nu trebuie să o faci, este foarte rău pentru fotbal, pentru oameni”, a continuat Neymar.

Reclamă

„Un tip care face astfel de lucruri nu este o persoană educată, nu va putea să-şi crească fiul în cel mai bun mod posibil. Dacă se plânge atât de mult, el este cel care ar fi trebuit să se antreneze mai bine şi să fie pe teren, nu eu”.

Neymar a jucat pe Arena Pantanal cu litera „M” desenată pe capul ras pe o parte, un omagiu adus fiicei sale Mavie, născută săptămâna trecută.

La meciul de joi, pentru Brazilia a marcat Magalhaes (50), iar pentru Venezuela a punctat Bello (84).

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a devenit din nou tată

Neymar a devenit din nou tată! Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Neymar a ţinut să fie lângă soţia lui în aceste momente şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

”Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Bruna Biancardi are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce logodnicul ei, Neymar, e urmărit de 215 milioane de persoane pe reţeaua de socializare.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloasă 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și