Închide meniul
VIDEO

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1. Cum a reacționat starul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 octombrie 2023, 10:28

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1. Cum a reacționat starul

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn

Neymar, în timpul meciului Brazilia - Venezuela 1-1 / Profimedia Images

Neymar a fost lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1, meci desfășurat la Cuiaba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a oferit o pasă decisivă, dar nu a reuşit să marcheze. La finalul meciului, noul jucător al lui Al-Hilal a fost ţinta unui fan, care a reuşit să-l lovească în cap cu o cutie de popcorn.

Neymar, lovit în cap cu o cutie de popcorn, la finalul meciului Brazilia – Venezuela 1-1

Neymar a fost foarte supărat de scenă în timp ce se îndrepta spre vestiare. „Am venit aici pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal şi să-mi apăr ţara”, a comentat ulterior fostul star de la PSG.

„Acest suporter a aruncat… Nici măcar nu am văzut ce a fost, am văzut doar când m-a atins, am devenit foarte nervos, condamn acest tip de atitudine, nu trebuie să o faci, este foarte rău pentru fotbal, pentru oameni”, a continuat Neymar.

Reclamă

„Un tip care face astfel de lucruri nu este o persoană educată, nu va putea să-şi crească fiul în cel mai bun mod posibil. Dacă se plânge atât de mult, el este cel care ar fi trebuit să se antreneze mai bine şi să fie pe teren, nu eu”.

Neymar a jucat pe Arena Pantanal cu litera „M” desenată pe capul ras pe o parte, un omagiu adus fiicei sale Mavie, născută săptămâna trecută.

La meciul de joi, pentru Brazilia a marcat Magalhaes (50), iar pentru Venezuela a punctat Bello (84).

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a devenit din nou tată

Neymar a devenit din nou tată! Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Neymar a ţinut să fie lângă soţia lui în aceste momente şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

”Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Bruna Biancardi are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce logodnicul ei, Neymar, e urmărit de 215 milioane de persoane pe reţeaua de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și