Închide meniul

Top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume! Pe ce loc se află Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 15:51

Reclamă
Top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume! Pe ce loc se află Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume

Colaj Cristiano Ronaldo și Lionel Messi / Profimedia

Top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume. Cei mai mari fotbaliști ai mapamondului au în continuare niște salarii uluitoare, date fiind contractele astronomice pe care le au cu formațiile pe care le reprezintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile din Arabia Saudită au contribuit și ele la inflația apărută, în ultima vreme, în lumea fotbalului mondial, având în vedere campania de transferuri foarte activă din această vară, a formațiilor arabe.

Top 10 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume. Cum arată întreg clasamentul

Printre jucătorii care primesc cele mai mari sume din fotbalul mondial se numără și Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, care au renunțat la fotbalul european pentru a-și începe noi aventuri, în afara „bătrânului continent”.

Lista celor mai bine plătiți jucători este deschisă de Harry Kane, care s-a transferat la Bayern Munchen, în perioada de mercato din această vară, de la Tottenham, în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

Pe poziția a 9-a se află Kevin de Bruyne, care este una dintre vedetele lui Pep Guardiola, de la Manchester City. Având în vedere prestațiile senzaționale din tricoul „cetățenilor”, din ultimele sezoane, mijlocașul belgian este plătit regește de către oficialii campioanei din Anglia.

Reclamă

Pe pozițiile următoare, din 8 jucători rămași, 4 sunt legitimați în Arabia Saudită, iar unul, Lionel Messi, în MLS, la Inter Miami. Iată lista celor 10 fotbaliști care au cele mai mari salarii din lumea „sportului rege”, potrivit marca.com:

1. Cristiano Ronaldo – Al-Naasr: 260 milioane de euro pe sezon
2. Lionel Messi – Inter Miami: 135 milioane de euro pe sezon
3. Neymar – Al Hilal: 112 milioane de euro pe sezon
4. Kylian Mbappe – PSG: 110 milioane de euro pe sezon
5. Karim Benzema – Al Ittihad: 106 milioane de euro pe sezon
6. Erling Haaland – Manchester City: 58 milioane de euro pe sezon
7. Mohamed Salah – Liverpool: 53 milioane de euro pe sezon
8. Sadio Mane – Al Nassr: 52 milioane de euro pe sezon
9. Kevin de Bruyne – Manchester City: 39 milioane de euro pe sezon
10. Harry Kane – Bayern Munchen – 36 milioane de euro pe sezon

Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare

Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare. Vedeta fotbalului din Arabia Saudită a făcut un gest care ar putea avea repercusiuni grave.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele lui „CR7” au început în urmă cu aproape o lună, atunci când formația saudită Al-Nassr s-a deplasat în Iran, acolo unde a jucat o partidă din Liga Campionilor Asiei, împotriva celor de la Persepolis, meci încheiat cu victoria formației lui Ronaldo, cu scorul de 2-0.

Având în vedere că este apreciat de diferite persoane de pe întreg mapamondul, chiar și în Iran Cristiano Ronaldo a fost așteptat de către fani cu o serie de cadouri. Unul dintre acesta a fost și un tablon superb, pictat de o artistă cu dizabilități din țara asiatică.

Cadoul tinerei l-a impresionat pe starul lui Al-Nassr, având în vedere faptul că aceasta l-a pictat pe Cristiano cu picioarele. În semn de mulțumire, atacantul formației saudite i-a dăruit un tricou artistei, dar a și îmbrățișat-o și sărutat-o, pe cap.

Ultimele două gesturi ale lui „CR7” nu au fost văzute cu ochi buni de către iranieni, aceste lucruri fiind pedespite prin 99 de lovituri de bici, notează publicația rouydad24.ir. Totuși, jurnaliștii din țara asiatică nu au precizat dacă autoritățile au deschis un dosar împotriva marelui fotbalist.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și