Închide meniul

Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare! Starul lui Al-Nassr ar putea să încaseze 99 de lovituri de bici

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 20:51

Reclamă
Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare! Starul lui Al-Nassr ar putea să încaseze 99 de lovituri de bici

Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare. Vedeta fotbalului din Arabia Saudită a făcut un gest care ar putea avea repercusiuni grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele lui „CR7” au început în urmă cu aproape o lună, atunci când formația saudită Al-Nassr s-a deplasat în Iran, acolo unde a jucat o partidă din Liga Campionilor Asiei, împotriva celor de la Persepolis, meci încheiat cu victoria formației lui Ronaldo, cu scorul de 2-0.

Cristiano Ronaldo riscă o pedeapsă uluitoare. Ce gest a făcut starul lusitan

Având în vedere că este apreciat de diferite persoane de pe întreg mapamondul, chiar și în Iran Cristiano Ronaldo a fost așteptat de către fani cu o serie de cadouri. Unul dintre acesta a fost și un tablon superb, pictat de o artistă cu dizabilități din țara asiatică.

Cadoul tinerei l-a impresionat pe starul lui Al-Nassr, având în vedere faptul că aceasta l-a pictat pe Cristiano cu picioarele. În semn de mulțumire, atacantul formației saudite i-a dăruit un tricou artistei, dar a și îmbrățișat-o și sărutat-o.

Reclamă

Ultimele două gesturi ale lui „CR7” nu au fost văzute cu ochi buni de către iranieni, aceste lucruri fiind pedespite prin 99 de lovituri de bici, notează publicația rouydad24.ir. Totuși, jurnaliștii din țara asiatică nu au precizat dacă autoritățile au deschis un dosar împotriva marelui fotbalist.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere

Cristiano Ronaldo le-a cerut deja oficialilor de la Al-Nassr prelungirea contractului. Starul lusitan nu ia în calcul să spună adio fotbalului, ba chiar mai mult, e dornic să evolueze până la vârsta de 42 de ani.

Conform presei din Anglia, care citează un cunoscut jurnalist din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo vrea să-şi prelungească înţelegerea cu Al-Nassr până în vara lui 2027, atunci când va avea vârsta de 42 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Starul lusitan le-a transmis deja oficialilor saudiţi faptul că vrea să rămână la Al-Nassr pentru încă două sezoane.

De asemenea, Cristiano Ronaldo vrea să rămână în formă până la Cupa Mondială din 2026, acolo unde vrea să-şi reprezinte ţara, la vârsta de 41 de ani. Competiţia va avea loc în trei ţări, SUA, Mexic şi Canada.

La precedentul turneu final mondial, Cristiano Ronaldo a fost mai mult rezervă, fiind utilizat în locul său Goncalo Ramos, jucător care a fost în vară transferat de PSG. Portugalia a fost eliminată încă din sferturi, de către Maroc.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a bifat 11 meciuri la Al-Nassr, reuşind să marcheze tot atâtea goluri, şi să ofere şi şase assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și