Închide meniul

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 10:38

Reclamă
Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret

Louis Munteanu, în România U21 - Spania U21 / Profimedia

Louis Munteanu a fost lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21. După ce a debutat la prima reprezentativă, în meciul din Ungaria cu Belarus, atacantul celor de la Farul Constanţa se va întoarce la echipa de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21, selecţionata lui Daniel Pancu, va juca marţi, la Sibiu, un meci contra Finlandei U21, în preliminariile EURO 2025.

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Louis Munteanu va trebui să mai aştepte pentru a bifa şi al doilea meci în tricoul naţionalei de seniori a României. După ce a debutat la prima reprezentativă în meciul din Ungaria cu Belarus, atacantul campioanei României, Farul Constanţa, nu va fi disponibil pentru meciul cu Andorra de pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei de tineret a României, ca Louis Munteanu să meargă la Sibiu, pentru meciul de marţi, cu Finlanda U21, din preliminariile EURO 2025.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu să îl lase pe Louis Munteanu la naționala Under 21, pentru meciul cu Finlanda, programat marți, la Sibiu”, este anunţul de pe frf.ro.

Reclamă

România U21 merge la Sibiu după un succes în Giuleşti cu 2-0 contra naţionalei de tineret a Armeniei. Pentru echipa lui Daniel Pancu au marcat Cătălin Vulturar şi Ştefan Baiaram. În primul meci din această campanie de calificare, România U21 a pierdut în Albania, scor 2-3.

Louis Munteanu a debutat la naţionala de seniori a României, în remiza cu Belarus. El a fost introdus în minutul 77 al paridei, în locul lui Drăguş.

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu

Octavian Popescu nu a reuşit să marcheze, dar a dat două pase decisive. A fost suficient pentru ca Daniel Pancu să îl laude, după ce în urmă cu o lună l-a numit „pasager” din cauza evoluţiilor avute la echipa de club.

Reclamă 4 / 0/3

„Dar de ce surpriză că a fost Octavian Popescu căpitan? Fiind un grup pe care nu-l cunosc, am alcătuit un grup de cinci jucători mai cu experiență, mai cu personalitate, care pot fi căpitani oricând. Mă decid în ziua meciului. Dacă îi cunoșteam mai puțin bine și în Albania sunt convins că am fi avut 6 puncte acum.

Se discută atât de mult pentru Tavi și cred că-l afectează… e un jucător de mare talent, azi a oferit două assist-uri, chiar dacă au fost din corner. Mie oricum îmi plac fotbaliștii de talent. Am vrut să-i transmit un mesaj cu neconvocarea de la prima acțiune. El a înțeles foarte bine, e inteligent. Tavi Popescu, indiferent de nivelul la care joacă, în orice moment poate inventa ceva, fie că e o ultimă pasă și își lasă un coleg singur cu portarul, fie cu o execuție de-a lui„, a spus Daniel Pancu pentru sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și