Închide meniul

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 10:38

Reclamă
Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret

Louis Munteanu, în România U21 - Spania U21 / Profimedia

Louis Munteanu a fost lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21. După ce a debutat la prima reprezentativă, în meciul din Ungaria cu Belarus, atacantul celor de la Farul Constanţa se va întoarce la echipa de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21, selecţionata lui Daniel Pancu, va juca marţi, la Sibiu, un meci contra Finlandei U21, în preliminariile EURO 2025.

Louis Munteanu, lăsat de Edi Iordănescu la naţionala de tineret pentru meciul cu Finlanda U21

Louis Munteanu va trebui să mai aştepte pentru a bifa şi al doilea meci în tricoul naţionalei de seniori a României. După ce a debutat la prima reprezentativă în meciul din Ungaria cu Belarus, atacantul campioanei României, Farul Constanţa, nu va fi disponibil pentru meciul cu Andorra de pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei de tineret a României, ca Louis Munteanu să meargă la Sibiu, pentru meciul de marţi, cu Finlanda U21, din preliminariile EURO 2025.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu să îl lase pe Louis Munteanu la naționala Under 21, pentru meciul cu Finlanda, programat marți, la Sibiu”, este anunţul de pe frf.ro.

Reclamă

România U21 merge la Sibiu după un succes în Giuleşti cu 2-0 contra naţionalei de tineret a Armeniei. Pentru echipa lui Daniel Pancu au marcat Cătălin Vulturar şi Ştefan Baiaram. În primul meci din această campanie de calificare, România U21 a pierdut în Albania, scor 2-3.

Louis Munteanu a debutat la naţionala de seniori a României, în remiza cu Belarus. El a fost introdus în minutul 77 al paridei, în locul lui Drăguş.

Daniel Pancu, cuvinte uriaşe la adresa lui Octavian Popescu

Octavian Popescu nu a reuşit să marcheze, dar a dat două pase decisive. A fost suficient pentru ca Daniel Pancu să îl laude, după ce în urmă cu o lună l-a numit „pasager” din cauza evoluţiilor avute la echipa de club.

Reclamă 4 / 0/3

„Dar de ce surpriză că a fost Octavian Popescu căpitan? Fiind un grup pe care nu-l cunosc, am alcătuit un grup de cinci jucători mai cu experiență, mai cu personalitate, care pot fi căpitani oricând. Mă decid în ziua meciului. Dacă îi cunoșteam mai puțin bine și în Albania sunt convins că am fi avut 6 puncte acum.

Se discută atât de mult pentru Tavi și cred că-l afectează… e un jucător de mare talent, azi a oferit două assist-uri, chiar dacă au fost din corner. Mie oricum îmi plac fotbaliștii de talent. Am vrut să-i transmit un mesaj cu neconvocarea de la prima acțiune. El a înțeles foarte bine, e inteligent. Tavi Popescu, indiferent de nivelul la care joacă, în orice moment poate inventa ceva, fie că e o ultimă pasă și își lasă un coleg singur cu portarul, fie cu o execuție de-a lui„, a spus Daniel Pancu pentru sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și