Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot pentru meciul de pe Arena Naţională din cauza unor probleme medicale

Alex Masgras Publicat: 15 octombrie 2023, 8:47 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 13:10

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot pentru meciul de pe Arena Naţională din cauza unor probleme medicale

România - Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot

Darius Olaru, în Belarus - România / Profimedia

România – Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot pentru meciul de pe Arena Naţională. Fotbalistul celor de la FCSB a acuzat probleme medicale la finalul antrenamentului oficial de sâmbătă seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma consultării cu staff-ul medical s-a decis ca Darius Olaru să nu fie inclus în lotul pentru meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă.

România – Andorra LIVE TEXT | Darius Olaru nu va fi în lot pentru meciul de pe Arena Naţională

Ziua meciului cu Andorra începe cu o veste din partea naţionalei României. Darius Olaru nu va face parte din lotul cu Andorra, după ce a acuzat probleme medicale la antrenamentul oficial dinaintea meciului de pe Arena Naţională.

Pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical al naţionalei a decis ca Darius Olaru să nu fie inclus în lotul pentru partida din această seară.

„Aseară, după antrenamentul oficial, în urma discuției avute cu Darius Olaru, staff-ul tehnic a decis să nu mizeze pe fotbalistul de la FCSB la meciul din această seară. Darius acuză probleme medicale și, în urma consultării staff-ului medical, s-a luat decizia ca mijlocașul să nu facă parte din lot la meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Echipa națională a României îi urează lui Darius să se recupereze rapid și îl așteaptă din nou la următoarele partide!”, a anunţat frf.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul actualizat în grupa României

Ce meciuri mai sunt de disputat

Etapa a 7-a

Reclamă 4 / 0/3
  • Israel – Elveţia (amânat)

Etapa a 8-a

  • Elveţia – Belarus, 15 octombrie, 19:00
  • România – Andorra, 15 octombrie, 21:45

Kosovo – Israel (amânat)

Etapa a 9-a

  • Belarus – Andorra, 18 noiembrie, 19:00
  • Elveţia – Kosovo, 18 noiembrie, 21:45
  • Israel – România, 18 noiembrie, 21:45

Etapa a 10-a

  • România – Elveţia, 21 noiembrie, 21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
  • Andorra – Israel, 21 noiembrie, 21:45
  • Kosovo – Belarus, 21 noiembrie, 21:45
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și