Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | „Tricolorii” vor avea parte de o susţinere importantă. Câţi copii vor fi pe Arena Naţională

Alex Masgras Publicat: 15 octombrie 2023, 12:46

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | „Tricolorii vor avea parte de o susţinere importantă. Câţi copii vor fi pe Arena Naţională

România - Andorra LIVE TEXT | "Tricolorii" vor avea parte de o susţinere importantă

Fanii României / Hepta

România – Andorra LIVE TEXT | „Tricolorii” vor avea parte de o susţinere importantă la meciul de pe Arena Naţională. România a scăpat de o pedeapsă dură din partea UEFA, în urma incidentelor de la meciul cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, naţionala va fi susţinută la acest meci de copii sub 14 ani. Acest lucru s-a mai întâmplat şi în trecut, în 2019 mai exact, la meciul cu Norvegia din preliminariile EURO 2020.

România – Andorra LIVE TEXT | „Tricolorii” vor avea parte de o susţinere importantă

„Tricolorii” se întorc la Bucureşti după egalul înregistrat la Budapesta, cu Belarus, scor 0-0. Pe jucătorii lui Edi Iordănescu îi aşteaptă acum meciul cu Andorra de pe teren propriu. Pe Arena Naţională, jucătorii României vor fi susţinuţi de peste 23.000 de copii şi însoţitori.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a procesat 23.767 de bilete pentru copii sub 14 ani şi însoţitorii lor. Pentru bilete au aplicat şi au fost validate 458 de şcoli, 186 de cluburi sau asociaţii sportive şi 46 de grădiniţe.

Nu este pentru prima oară când România are o parte de o astfel de susţinere din tribune. În 2019, în preliminariile pentru EURO 2020, aproape 30.000 de copii au susţinut naţionala lui Cosmin Contra în acea perioadă. Partida de atunci cu Norvegia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Reclamă
Reclamă 4

„În urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partida România – Andorra, am putea avea 23.767 de copii sub 14 ani și însoțitori care să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45! Acesta este numărul de bilete procesate pentru meciul din această seară!

Distribuția pe mail a biletelor s-a finalizat aseară, 14 octombrie. A fost nevoie de timp pentru verificarea CNP-urilor, centralizarea datelor și organizare logistică.

Au aplicat pentru bilete și au fost validate 458 de școli, 186 de cluburi sau asociații sportive și 46 de grădinițe, fundații sau alte instituții cu activitate juvenilă”, a fost anunţul frf.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024

Edi Iordănescu a anunţat că, în cazul unei victorii pe Arena Naţională, un punct ar putea fi suficient din disputele cu principalele contracandidate Israel şi Elveţia. Selecţionerul mizează pe jocul rezultatelor.

România a ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I. Nu a putut să învingă reprezentativa Belarusului, care este OUT din cursa pentru turneul final. Tricolorii au meci de foc cu Elveţia, pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„(Reporter: Apasă faptul că nu mai suntem aşa siguri de calificare?) Nu apasă deloc. Apasă de la început responsabilitatea îndeplinirii obiectivului, dorinţa foarte mare. Suntem obişnuiţi cu asta, au mai fost momente dificile. Cu doar trei meciuri înainte de finalul campaniei rămânem neînvinşi, rămânem cu şanse importante la calificare. Rămânem la mâna noastră!

Rămânem cu lucruri consolidate, pe care am reuşit comparativ cu ce a fost în Liga Naţiunilor, avem o defensivă mult mai solidă, avem cifre mult mai bune în ceea ce înseamnă consistenţa de joc. Şi obligativatea ca în următoarele 3 jocuri să aducem fie 4 puncte, fie 6 în funcţie de concursul rezultatelor. Suntem pregătiţi pentru asta. Dacă aducem 3 cu Andorra ne-ar mai rămâne unul sau trei în „dubla” cu Israel şi Elveţia. Deci suntem total la mâna noastră!„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și