Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024: „Suntem total la mâna noastră!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2023, 23:19

Reclamă
Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024: „Suntem total la mâna noastră!

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum îşi poate îndeplini obiectivul şi să califice naţionala României la EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor ştie că este capital meciul cu Andorra, care va fi de la ora 21:45 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu anunţă că, în cazul unei victorii pe Arena Naţională, un punct ar putea fi suficient din disputele cu principalele contracandidate Israel şi Elveţia. Selecţionerul mizează pe jocul rezultatelor.

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024

România a ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I. Nu a putut să învingă reprezentativa Belarusului, care este OUT din cursa pentru turneul final. Tricolorii au meci de foc cu Elveţia, pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

(Reporter: Apasă faptul că nu mai suntem aşa siguri de calificare?) Nu apasă deloc. Apasă de la început responsabilitatea îndeplinirii obiectivului, dorinţa foarte mare. Suntem obişnuiţi cu asta, au mai fost momente dificile. Cu doar trei meciuri înainte de finalul campaniei rămânem neînvinşi, rămânem cu şanse importante la calificare. Rămânem la mâna noastră!

Rămânem cu lucruri consolidate, pe care am reuşit comparativ cu ce a fost în Liga Naţiunilor, avem o defensivă mult mai solidă, avem cifre mult mai bune în ceea ce înseamnă consistenţa de joc. Şi obligativatea ca în următoarele 3 jocuri să aducem fie 4 puncte, fie 6 în funcţie de concursul rezultatelor. Suntem pregătiţi pentru asta. Dacă aducem 3 cu Andorra ne-ar mai rămâne unul sau trei în „dubla” cu Israel şi Elveţia. Deci suntem total la mâna noastră!„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Tricolorii au remizat în patru dintre ultimele cinci meciuri din preliminariile EURO 2024. Cu o victorie împotriva Andorrei, jucătorii lui Edi Iordănescu se pot distanţa la cinci puncte de Israel, care ar avea totuşi două meciuri în minus.

Cum arată clasamentul acualizat în grupa României

1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
2. România – 7 meciuri – 13 puncte
3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 7-a

  • Israel – Elveţia (amânat)

Etapa a 8-a

  • Elveţia – Belarus, 15 octombrie, 19:00
  • România – Andorra, 15 octombrie, 21:45
  • Kosovo – Israel (amânat)

Etapa a 9-a

  • Belarus – Andorra, 18 noiembrie, 19:00
  • Elveţia – Kosovo, 18 noiembrie, 21:45
  • Israel – România, 18 noiembrie, 21:45

Etapa a 10-a

  • România – Elveţia, 21 noiembrie, 21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
  • Andorra – Israel, 21 noiembrie, 21:45
  • Kosovo – Belarus, 21 noiembrie, 21:45

Câţi copii s-au înscris să vadă meciul România – Andorra

România a fost „pedepsită” de UEFA ca meciul cu Andorra să-l desfăşoare având în tribune copii sub 14 ani. Acesta lucru s-a întâmplat după incidentele din duelul cu Kosovo, duel care a fost întrerupt aproximativ timp de 50 de minute, ca urmare a bannerelor afişate de fani.

Conform gsp.ro, aproximativ 25.000 de copii, de la diferite şcoli sau cluburi sportive, s-au înscris pentru a vedea live duelul dintre România şi Andorra, pe Arena Naţională. Fiecare grup de 10 copii, cu vârstele sub 14 ani, trebuie să aibă un însoţitor adult.

Este de aşteptat, totuşi, ca nu toţi copiii care şi-au luat bilet să vină pe Arena Naţională, dat fiind faptul că meciul se desfăşoară la ora 21:45.

Reclamă

Pe site-ul FRF au apărut şi detalii despre organizarea partidei. Copiii vor primi din partea organizatorilor brăţări gratuite, pe care îndrumătorul fiecărui grup îşi va nota numărul de telefon, în cazul în care vreun copil se va pierde de grupul său.

Îndrumătorul grupului va primi brățări gratuite pentru toți copiii grupului. Tot îndrumătorul va înscrie pe brățări numărul său de telefon și le va pune copiilor la încheietura mâinii. Rolul brățărilor este ca în caz de pierdere a copilului să poată fi sunat responsabilul grupului de către autorități.

Principiul de bază în astfel de cazuri este contactarea celui mai apropiat steward (persoană adultă cu vestă reflectorizantă), fie de către copilul pierdut, fie de către persoana care a găsit un copil pierdut”, au transmis cei de la FRF.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și