Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 8:49

Reclamă
Mihai Lixandru a „furat de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Mihai Lixandru a "furat" de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Captură AntenaSport

Mihai Lixandru, noua senzaţie de la FCSB, a dezvăluit că a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru este nou pariu al lui Gigi Becali la FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor visează să calce pe urme idolilor săi: Gică Hagi, David Beckham şi Bănel Nicoliţă.

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

„Îmi plăcea să încerc de la fiecare câte ceva. Execuțiile lui Hagi, execuțiile lui Beckham, mă uitam peste tot. Că Bănel Nicoliță alerga foarte mult, încercam să mă pregătesc foarte bine. Încercam să iau ce e mai bine de la fiecare„, a spus Mihai Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru, „pariul” lui Gigi Becali la FCSB: „E mai greu acum!”

Mihai Lixandru este „pariul” lui Gigi Becali la FCSB! Patronul vicecampioanei României a ordonat ca puştiul său minune să joace titular meci de meci. Pană să ajungă la fotbal, Lixandru a jucat baschet.

Lixandru a adus victoria FCSB-ului la Botosani, iar Becali a ramas impresionat de mijlocaşul de 22 de ani. Le-a ordonat lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii să-l bage meci de meci în echipa de start.

Reclamă

Vă spun sincer, pentru mine e mai greu, acum, când lumea are așteptări de la mine„, a transmis Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă. El a ajuns la fotbal pentru că şi fratele lui mai mare e fotbalist.

La început am fost cu baschetul. Fiind mai mic, a trebuit să renunț, să las mingea de baschet și să joc cu el fotbal. Eu singur baschet, sau el singur fotbal, nu prea mergea. (n.r. zâmbeşte)„, a transmis mijlocaşul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a promis că-i măreşte şi salariul.

(Ce ți-ai luat din primul salariu?) Nu mi-am luat nimic special… sunt foarte, foarte strângăreț. Cred că prima dată am făcut cinste cu o prăjitură familiei. Înainte de mașină, mi-aș dori să îmi iau o casă„, a fost mesajul impresionant al lui Lixandru

Colegii de la FCSB îl strigă „Lix” pe puştiul care visează să joace într-o zi în campionatul Angliei. „Sunt conștient că în Premier League ar fi foarte greu, aproape imposibil să reușești să te mai impui ca jucător venit din România, dar eu visez să ajung și să simt pe pielea mea care este diferența„, a declarat Mihai Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și