Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Lixandru, „pariul” lui Gigi Becali la FCSB: „E mai greu acum!”. Transferul la care visează şi ce face cu banii la 22 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2023, 23:36

Reclamă
Mihai Lixandru, „pariul lui Gigi Becali la FCSB: „E mai greu acum!. Transferul la care visează şi ce face cu banii la 22 de ani

Mihai Lixandru, "pariul" lui Gigi Becali la FCSB

Mihai Lixandru, în timpul unui interviu / AntenaSport

Mihai Lixandru este „pariul” lui Gigi Becali la FCSB! Patronul vicecampioanei României a ordonat ca puştiul său minune să joace titular meci de meci. Pană să ajungă la fotbal, Lixandru a jucat baschet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lixandru a adus victoria FCSB-ului la Botosani, iar Becali a ramas impresionat de mijlocaşul de 22 de ani. Le-a ordonat lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii să-l bage meci de meci în echipa de start.

Mihai Lixandru, „pariul” lui Gigi Becali la FCSB

Vă spun sincer, pentru mine e mai greu, acum, când lumea are așteptări de la mine„, a transmis Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă. El a ajuns la fotbal pentru că şi fratele lui mai mare e fotbalist.

La început am fost cu baschetul. Fiind mai mic, a trebuit să renunț, să las mingea de baschet și să joc cu el fotbal. Eu singur baschet, sau el singur fotbal, nu prea mergea. (n.r. zâmbeşte)„, a transmis mijlocaşul vicecampioanei.

Reclamă

Gigi Becali i-a promis că-i măreşte şi salariul.

(Ce ți-ai luat din primul salariu?) Nu mi-am luat nimic special… sunt foarte, foarte strângăreț. Cred că prima dată am făcut cinste cu o prăjitură familiei. Înainte de mașină, mi-aș dori să îmi iau o casă„, a fost mesajul impresionant al lui Lixandru

Colegii de la FCSB îl strigă „Lix” pe puştiul care visează să joace într-o zi în campionatul Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt conștient că în Premier League ar fi foarte greu, aproape imposibil să reușești să te mai impui ca jucător venit din România, dar eu visez să ajung și să simt pe pielea mea care este diferența„, a declarat Mihai Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru, primul gol în tricoul FCSB-ului

Împotriva lui FC Botoşani, Lixandru a fost titularizat surprinzător de Elias Charalambous, în locul lui Adrian Şut. Decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Tânărul jucător a fost cel care a deschis scorul, în minutul 23.

Roş-albaştrii au trecut în avantaj la jumătate primei reprize, după o fază fixă. Florinel Coman a executat perfect un corner, la colţul lung, iar Lixandru s-a înălţat peste fundaşii gazdelor şi a trimis o lovitură năprasnică de cap. Ducan nu a putut interveni.

Lixandru a înscris în premieră în tricoul FCSB-ului. Ultima dată marcase în luna martie, când juca la CS Mioveni. Două goluri avea mijlocaşul în Liga 1, până să marcheze în această etapă.

Mihai Lixandru a revenit după împrumutul la Mioveni şi i-a impresionat pe şefii clubului. A primit o prelungire a contractului şi o mărire de salariu. În această ediţie de campionat a jucat în 7 partide şi a fost de 2 ori titular.

Lixandru a jucat pe o poziţie surprinzătoare în victoria cu Sepsi, scor 5-2. A fost trimis în centrul defensivei şi l-a impresionat pe patron.

Mi-a plăcut că am controlat jocul. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, îmi pun baza în el. Veți vedea în doi ani ce fotbalist o să fie. Am descoperit un jucător. Tot auzeam de el că e bun, dar nu îl știam bine”, a spus Gigi Becali după victoria cu Sepsi, de luna trecută.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și