Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 8:49

Reclamă
Mihai Lixandru a „furat de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Mihai Lixandru a "furat" de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Captură AntenaSport

Mihai Lixandru, noua senzaţie de la FCSB, a dezvăluit că a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru este nou pariu al lui Gigi Becali la FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor visează să calce pe urme idolilor săi: Gică Hagi, David Beckham şi Bănel Nicoliţă.

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

„Îmi plăcea să încerc de la fiecare câte ceva. Execuțiile lui Hagi, execuțiile lui Beckham, mă uitam peste tot. Că Bănel Nicoliță alerga foarte mult, încercam să mă pregătesc foarte bine. Încercam să iau ce e mai bine de la fiecare„, a spus Mihai Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru, „pariul” lui Gigi Becali la FCSB: „E mai greu acum!”

Mihai Lixandru este „pariul” lui Gigi Becali la FCSB! Patronul vicecampioanei României a ordonat ca puştiul său minune să joace titular meci de meci. Pană să ajungă la fotbal, Lixandru a jucat baschet.

Lixandru a adus victoria FCSB-ului la Botosani, iar Becali a ramas impresionat de mijlocaşul de 22 de ani. Le-a ordonat lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii să-l bage meci de meci în echipa de start.

Reclamă

Vă spun sincer, pentru mine e mai greu, acum, când lumea are așteptări de la mine„, a transmis Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă. El a ajuns la fotbal pentru că şi fratele lui mai mare e fotbalist.

La început am fost cu baschetul. Fiind mai mic, a trebuit să renunț, să las mingea de baschet și să joc cu el fotbal. Eu singur baschet, sau el singur fotbal, nu prea mergea. (n.r. zâmbeşte)„, a transmis mijlocaşul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a promis că-i măreşte şi salariul.

(Ce ți-ai luat din primul salariu?) Nu mi-am luat nimic special… sunt foarte, foarte strângăreț. Cred că prima dată am făcut cinste cu o prăjitură familiei. Înainte de mașină, mi-aș dori să îmi iau o casă„, a fost mesajul impresionant al lui Lixandru

Colegii de la FCSB îl strigă „Lix” pe puştiul care visează să joace într-o zi în campionatul Angliei. „Sunt conștient că în Premier League ar fi foarte greu, aproape imposibil să reușești să te mai impui ca jucător venit din România, dar eu visez să ajung și să simt pe pielea mea care este diferența„, a declarat Mihai Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și