Închide meniul
BREAKING NEWS

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Decizia este definitivă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 16:26

Reclamă
Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Decizia este definitivă

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor

Gino şi Mario Iorgulescu / Hepta

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Fiul lui Gino Iorgulescu a primit o lovitură uriaşă după accidentul de circulaţie provocat în septembrie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit libertatea.ro, fiul preşedintelui LPF a primit 12 ani de închisoare pentru omor. La această pedeapsă, magistraţii au adăugat o treime din condamnarea de doi ani pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor!

A mai fost adăugată o treime din pedeapsa de 3 ani de închisoare primită, în 2018, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Mario Iorgulescu primise o condamnare în prima instanţă de 15 ani şi 8 luni de închisoare. Cazul a fost judecat din nou, iar pedeapsa iniţială a fost redusă astfel cu doi ani.

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit în 2019, în urma căruia un bărbat, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Bolidul condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul condus de tânărul de 24 de ani. Daniel Vicol a murit pe loc.

Reclamă

Chiar dacă a fost găsit vinovat, Mario Iorgulescu este în prezent în Italia, unde este internat într-o clinică de psihiatrie.

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă: „Cine spune că era drogat minte!”

Gino Iorgulescu a avut o reacţie incredibilă, luna trecută. Preşedintele de la LPF a declarat că Mario, fiul său, nu se afla sub influenţa substanţelor interzise, în momentul în care a produs un accident mortal în 2019, accident în urma căruia un tânăr a murit.

Anchetatorii au stabilit că Mario Iorgulescu consumase cocaină în ziua în care a provocat un accident în 2019. Cu privire la acest fapt, Gino Iorgulescu a dat asigurări că fiul său nu a consumat substanţe interzise în ziua accidentului.

Reclamă 4 / 0/3

Şeful de la LPF a mai declarat că fiul său nu are discernământ, şi are multe momente în care nu este lucid.

Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și