Închide meniul

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă după un nou termen în procesul fiului său: „Cine spune că era drogat minte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 20:14

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă după un nou termen în procesul fiului său: „Cine spune că era drogat minte!

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă după un nou termen în procesul fiului său

Mario şi Gino Iorgulescu/ Facebook

Gino Iorgulescu a avut o reacţie incredibilă, după un nou termen în procesul fiului său. Preşedintele de la LPF a declarat că Mario, fiul său, nu se afla sub influenţa substanţelor interzise, în momentul în care a produs un accident mortal în 2019, accident în urma căruia un tânăr a murit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul lui Mario Iorgulescu. Acesta nu a fost prezent la Curtea de Apel, ci a fost reprezentat de tatăl său, Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă după un nou termen în procesul fiului său

Pe lângă Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu a mai fost reprezentat de doi avocaţi, care au venit cu o probă privind faptul că Spitalul Elias nu avea acreditarea necesară pentru preluarea probelor. De asemenea, aceştia au cerut ca încadrarea fiului preşedintelui de la LPF să fie schimbată, din omor, în ucidere din culpă.

Judecătorii însă au respins aceste cereri. Mai mult decât atât, procurorul a cerut majorarea pedepsei lui Mario Iorgulescu cu 3-4 ani, de la 15 ani şi 8 luni, notează prosport.ro. Decizia definitivă va fi anunţată pe 11 octombrie.

Anchetatorii au stabilit că Mario Iorgulescu consumase cocaină în ziua în care a provocat un accident în 2019. Cu privire la acest fapt, Gino Iorgulescu a dat asigurări că fiul său nu a consumat substanţe interzise în ziua accidentului.

Reclamă

Şeful de la LPF a mai declarat că fiul său nu are discernământ, şi are multe momente în care nu este lucid.

„Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Iorgulescu a accidentat mortal un tânăr

În seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu participa la o petrecere dată de familia unei prietene în satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, unde a consumat alcool. La un moment dat, află că fosta sa iubită, de care tocmai se despărţise, se afla într-un club din Parcul Herăstrău. Martorii povestesc că el s-a certat continuu la telefon cu fosta iubită, era nervos şi ţipa, însă i-a promis gazdei că nu se va urca la volan în starea în care se afla.

La terminarea petrecerii, în jurul orei 2,50, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, el s-a urcat în maşina sa, un Aston Martin model DBS, şi a plecat spre Capitală.

A intrat în Bucureşti prin Chitila, circulând cu viteze cuprinse între 140 km/h şi 164 km/h (momente surprinse de camerele video de pe traseu), în intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi strada Teodor Neagoe a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h, după care a accelerat până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I. Ulterior, a urcat cu maşina pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Un martor al accidentului a povestit în instanţă scene oribile de la locul coliziunii, şoferul din cealaltă maşină fiind găsit aruncat pe jos. La câteva zile după accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de către familie în Italia, cu un avion privat, şi internat într-o clinică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și