Închide meniul
BREAKING NEWS

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Decizia este definitivă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 16:26

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Decizia este definitivă

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor

Gino şi Mario Iorgulescu / Hepta

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Fiul lui Gino Iorgulescu a primit o lovitură uriaşă după accidentul de circulaţie provocat în septembrie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit libertatea.ro, fiul preşedintelui LPF a primit 12 ani de închisoare pentru omor. La această pedeapsă, magistraţii au adăugat o treime din condamnarea de doi ani pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor!

A mai fost adăugată o treime din pedeapsa de 3 ani de închisoare primită, în 2018, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Mario Iorgulescu primise o condamnare în prima instanţă de 15 ani şi 8 luni de închisoare. Cazul a fost judecat din nou, iar pedeapsa iniţială a fost redusă astfel cu doi ani.

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit în 2019, în urma căruia un bărbat, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Bolidul condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul condus de tânărul de 24 de ani. Daniel Vicol a murit pe loc.

Reclamă

Chiar dacă a fost găsit vinovat, Mario Iorgulescu este în prezent în Italia, unde este internat într-o clinică de psihiatrie.

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă: „Cine spune că era drogat minte!”

Gino Iorgulescu a avut o reacţie incredibilă, luna trecută. Preşedintele de la LPF a declarat că Mario, fiul său, nu se afla sub influenţa substanţelor interzise, în momentul în care a produs un accident mortal în 2019, accident în urma căruia un tânăr a murit.

Anchetatorii au stabilit că Mario Iorgulescu consumase cocaină în ziua în care a provocat un accident în 2019. Cu privire la acest fapt, Gino Iorgulescu a dat asigurări că fiul său nu a consumat substanţe interzise în ziua accidentului.

Reclamă 4 / 0/3

Şeful de la LPF a mai declarat că fiul său nu are discernământ, şi are multe momente în care nu este lucid.

Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și