Închide meniul

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2023, 22:17

Reclamă
Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Fază halucinantă in Liga 1

Andrei Chivulete, în timpul meciului Poli Iaşi - Sepsi / Captură Digi Sport

Fază halucinantă in Liga 1, în timpul meciului Poli Iaşi – Sepsi Sf. Gheorghe. În minutul 81, Debeljuh a trimis mingea în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat, din cauza unei poziţii de offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul controversat a fost analizat minute bune în camera VAR, iar un verdict nu a putut fi dat. Cei din camera VAR l-au chemat pe Andrei Chivulete la monitor, pentru a fi siguri că atacantul lui Sepsi s-a aflat în poziţie neregulamentară.

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Finalul meciului din Copou dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe a fost unul controversat. La 1-0 pentru gazde, în minutul 81, Gabriel Debeljuh a trimis balonul în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat.

Analiza fazei a durat câteva minute bune, iar oficialii din camera VAR au avut nevoie şi de Andrei Chivulete, centralul partidei, pentru a fi siguri că reuşita lui Debeljuh este neregulamentară.

Captură Digi Sport
Captură Digi Sport

Până să se ia o decizie, Leo Grozavu a fost eliminat de Andrei Chivulete. În primă fază, arbitrul a scos cartonaşul galben, dar în timp ce se îndrepta către antrenorul celor de la Poli Iaşi, a scos cartonaşul roşu, Grozavu părăsind spaţiul tehnic extrem de nervos.

Reclamă

Poli Iași – Sepsi 1-0. Covăsnenii au ajuns la 6 înfrângeri consecutive

Poli Iași – Sepsi 1-0. Partida a reprezentat o restanță din etapa a 7-a a sezonului de Liga 1. Aceasta a fost cauzată de faptul că formația covăsneană a participat în preliminariile Conference League.

Singurul gol al duelului a fost marcat de Luis Phelipe, în minutul 48. În minutul 4 al partidei, Sepsi a avut şansa de a deschide scorul, dar Cosmin Matei a ratat o lovitură de la 11 metri.

După această înfrângere, Sepsi a ajuns la 6 eșecuri consecutive în prima ligă. Covăsnenii se află pe locul al 12-lea în Liga 1, cu 12 puncte. De cealaltă parte, Poli Iași a urcat pe locul al 10-lea, cu 14 puncte după cele 12 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și