Închide meniul

Poli Iași – Sepsi 1-0. Covăsnenii au pierdut a 6-a partidă consecutivă în Liga 1

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 22:00

Poli Iași – Sepsi 1-0. Covăsnenii au pierdut a 6-a partidă consecutivă în Liga 1

Poli Iași - Sepsi LIVE SCORE

Jucătorii de la Poli Iași, în timpul unui meci / Profimedia

Poli Iași – Sepsi, LIVE SCORE 1-0. Partida a reprezentat o restanță din etapa a 7-a a sezonului de Liga 1. Aceasta a fost cauzată de faptul că formația covăsneană a participat în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al duelului a fost marcat de Luis Phelipe, în minutul 48. După această înfrângere, Sepsi a ajuns la 6 eșecuri consecutive în prima ligă. Covăsnenii se află pe locul al 12-lea în Liga 1, cu 12 puncte. De cealaltă parte, Poli Iași a urcat pe locul al 10-lea, cu 14 puncte după cele 12 meciuri jucate.

Poli Iași – Sepsi 1-0

Min 48 Poli Iași – Sepsi 1-0: GOL Poli Iași! Luis Phelipe a deschis scorul, după un joc de pase senzațional!

Min 1. Poli Iași – Sepsi 0-0: A început meciul

Echipele de start pentru partida dintre Poli Iași și Sepsi:

Reclamă

POLI IAȘI (3-5-2): Ailenei – Katanec, Fl. Ilie, R. Ispas – Martac, Al. Roman, Bordeianu (cpt.), Marchioni, Ștefanovici – A. Ciobanu, Sg. Buș
Rezerve: Jankov – Itu, Tincu, Harrison, Jatoba, L. Figueiredo, Gheorghiță, R. Ion, A. Dumitru
Antrenor: Leo Grozavu

SEPSI (4-3-3): Niczuly (cpt.) – Aganovic, Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan – I. Gheorghe, J. Rodriguez, Rența – C. Matei, Safranko, Ștefănescu
Rezerve: D. Moldovan – Oroian, Kecskes, Kallaku, Alimi, Damașcan, R. Varga, Rondon, Debeljuh
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Andrei Chivulete (București), A1: Sebastian Gheorghe (Suceava), A2: Andrei Constantinescu (București)
Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București), AVAR: Marius Marchidanu (Brăila)

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, Poli Iași se află pe poziția a 13-a în calasamentul primei ligi, cu 11 puncte obținute după cele 11 etape jucate. De cealaltă parte, covăsnenii lui Liviu Ciobotariu sunt pe locul 11, cu 12 puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Formația din Sf. Gheorghe a pierdut 5 partide de la startul sezonului. Aceste înfângeri au fost înregistrate chiar în ultimele 5 partide jucate în campionat. A fost 1-2 cu Universitatea Craiova, 2-5 cu FCSB, 1-2 cu Farul, 0-3 cu CFR Cluj și 0-1 cu U Cluj.

De cealaltă parte, formația pregătită de Leo Grozavu a înregistrat, în ultimele 5 partide din campionat, 2 victorii, 2 rezultate de egalitate și o înfrângere. A fost 2-0 cu U Cluj, 1-1 cu FC Botoșani, 2-1 cu FC Voluntari, 0-0 cu Petrolul și 2-3 cu Rapid.

În cazul în care partida nu se va termina la egalitate, formația învingătoare se va apropia de locurile de play-off. În momentul de față, cei de la Hermannstadt se află pe locul 6, cu 16 puncte, ocupând astfel ultima poziție care duce în play-off-ul Ligii 1. Totuși, este de notat faptul că această fază a competiției va începe abia în primăvara anului viitor.

Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă după ultimul meci (U Cluj – Sepsi 1-0)

„Când lucrurile nu merg nu ai nici șansă nici noroc. Este o situație grea, este clar că cei care iubesc această echipă sunt supărați, suntem conștienți de lucrul ăsta. Încercăm să facem tot ceea ce putem pentru a ieși din momentul ăsta.

Este adevărat că jucătorii sunt dezamăgiți, supărați, nu mai au moral, în momentul în care pierzi 5 meciuri consecutive în campionat. Totuși, grupul este unit, format de 2 ani de zile. Lumea este supărată, este normal

Pe început de campionat am avut tot lotul la dispoziție, iar lucrurile au fost în regulă. În ultima perioadă s-a dezechilibrat pentru că cei care au jucat mai puțin au trebuit să intre să joace. Dar asta nu înseamnă că nu sunt jucători buni, dar când ai tot lotul la dispoziție ai mai multe soluții”, a spus tehnicianul covăsnenilor, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și