Închide meniul

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2023, 22:17

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Fază halucinantă in Liga 1

Andrei Chivulete, în timpul meciului Poli Iaşi - Sepsi / Captură Digi Sport

Fază halucinantă in Liga 1, în timpul meciului Poli Iaşi – Sepsi Sf. Gheorghe. În minutul 81, Debeljuh a trimis mingea în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat, din cauza unei poziţii de offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul controversat a fost analizat minute bune în camera VAR, iar un verdict nu a putut fi dat. Cei din camera VAR l-au chemat pe Andrei Chivulete la monitor, pentru a fi siguri că atacantul lui Sepsi s-a aflat în poziţie neregulamentară.

Fază halucinantă in Liga 1. Arbitrii VAR nu au fost siguri că e ofsaid şi l-au chemat pe Andrei Chivulete să se convingă

Finalul meciului din Copou dintre Poli Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe a fost unul controversat. La 1-0 pentru gazde, în minutul 81, Gabriel Debeljuh a trimis balonul în poartă, dar golul covăsnenilor nu a fost validat.

Analiza fazei a durat câteva minute bune, iar oficialii din camera VAR au avut nevoie şi de Andrei Chivulete, centralul partidei, pentru a fi siguri că reuşita lui Debeljuh este neregulamentară.

Captură Digi Sport
Captură Digi Sport

Până să se ia o decizie, Leo Grozavu a fost eliminat de Andrei Chivulete. În primă fază, arbitrul a scos cartonaşul galben, dar în timp ce se îndrepta către antrenorul celor de la Poli Iaşi, a scos cartonaşul roşu, Grozavu părăsind spaţiul tehnic extrem de nervos.

Reclamă

Poli Iași – Sepsi 1-0. Covăsnenii au ajuns la 6 înfrângeri consecutive

Poli Iași – Sepsi 1-0. Partida a reprezentat o restanță din etapa a 7-a a sezonului de Liga 1. Aceasta a fost cauzată de faptul că formația covăsneană a participat în preliminariile Conference League.

Singurul gol al duelului a fost marcat de Luis Phelipe, în minutul 48. În minutul 4 al partidei, Sepsi a avut şansa de a deschide scorul, dar Cosmin Matei a ratat o lovitură de la 11 metri.

După această înfrângere, Sepsi a ajuns la 6 eșecuri consecutive în prima ligă. Covăsnenii se află pe locul al 12-lea în Liga 1, cu 12 puncte. De cealaltă parte, Poli Iași a urcat pe locul al 10-lea, cu 14 puncte după cele 12 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și