Închide meniul

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 14:37

Reclamă
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani

Emma Răducanu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Emma Răducanu a venit cu explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani. Campioana de la US Open 2021 a avut o reacţie total neaşteptată

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Marea Britanie, care are origini româneşti, a declarat că întrebările sale „provocatoare” şi „dificile” ar putea fi explicaţia faptului că a schimbat des antrenorii, relatează BBC.

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare în faţa jurnaliştilor

Câştigătoarea turneului US Open în 2021 s-a despărţit de al cincilea său antrenor în doi ani în iunie. Ea a încetat atunci colaborarea cu Sebastian Sachs şi de atunci nu a confirmat încă un nou antrenor.

Le pun antrenorilor mei o mulţime de întrebări„, a declarat sportiva la emisiunea Today de la BBC Radio 4. „Uneori nu au putut să ţină pasul cu întrebările pe care le-am pus şi poate de aceea s-a terminat colaborarea„.

Este ceva ce am făcut întotdeauna. Mereu îi provoc şi le pun întrebări antrenorilor şi le stimulez şi lor gândirea. Nu sunt o persoană căreia poţi să îi spui ce să facă şi va face, trebuie să înţeleg de ce şi apoi o voi face”, a adăugat Răducanu, potrivit news.ro.

Reclamă

Răducanu şi-a început cariera cu Nigel Sears, care a plecat la scurt timp după ce ea a ajuns în turul al patrulea la Wimbledon, în iulie 2021, înainte ca Andrew Richardson să o ghideze spre celebra victorie de la Flushing Meadows, câteva luni mai târziu.

Emma Răducanu a ajuns pe locul 280 în clasamentul WTA

Torben Beltz a fost numit în noiembrie 2021, dar a plecat în aprilie 2022. El a fost înlocuit de Dimitri Tursunov, care a avertizat asupra unor „semnale de alarmă” şi a unor potenţiale probleme dacă Răducanu continua să asculte prea multe voci.

Britanica a avut dificultăţi în a atinge nivelul la care se afla atunci când a câştigat US Open la 18 ani şi nu a mai jucat de când a pierdut cu 6-2, 6-1 în faţa Jelenei Ostapenko la Stuttgart, în aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a suferit o intervenţie chirurgicală la ambele încheieturi şi la gleznă în luna mai, Răducanu speră să revină în competiţie când va începe noul sezon.

Voi reveni probabil cu o clasare mai slabă, dar de fapt abia aştept să încep din nou, să mă resetez”, a spus ea. „Încă mai am obiective noi, lucruri noi pe care vreau să le reuşesc. Dar mai am încă vreo 15 ani de carieră, aşa că nu e nicio grabă.”

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și