Închide meniul

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 14:37

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani

Emma Răducanu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Emma Răducanu a venit cu explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani. Campioana de la US Open 2021 a avut o reacţie total neaşteptată

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Marea Britanie, care are origini româneşti, a declarat că întrebările sale „provocatoare” şi „dificile” ar putea fi explicaţia faptului că a schimbat des antrenorii, relatează BBC.

Emma Răducanu, explicaţii uluitoare în faţa jurnaliştilor

Câştigătoarea turneului US Open în 2021 s-a despărţit de al cincilea său antrenor în doi ani în iunie. Ea a încetat atunci colaborarea cu Sebastian Sachs şi de atunci nu a confirmat încă un nou antrenor.

Le pun antrenorilor mei o mulţime de întrebări„, a declarat sportiva la emisiunea Today de la BBC Radio 4. „Uneori nu au putut să ţină pasul cu întrebările pe care le-am pus şi poate de aceea s-a terminat colaborarea„.

Este ceva ce am făcut întotdeauna. Mereu îi provoc şi le pun întrebări antrenorilor şi le stimulez şi lor gândirea. Nu sunt o persoană căreia poţi să îi spui ce să facă şi va face, trebuie să înţeleg de ce şi apoi o voi face”, a adăugat Răducanu, potrivit news.ro.

Reclamă

Răducanu şi-a început cariera cu Nigel Sears, care a plecat la scurt timp după ce ea a ajuns în turul al patrulea la Wimbledon, în iulie 2021, înainte ca Andrew Richardson să o ghideze spre celebra victorie de la Flushing Meadows, câteva luni mai târziu.

Emma Răducanu a ajuns pe locul 280 în clasamentul WTA

Torben Beltz a fost numit în noiembrie 2021, dar a plecat în aprilie 2022. El a fost înlocuit de Dimitri Tursunov, care a avertizat asupra unor „semnale de alarmă” şi a unor potenţiale probleme dacă Răducanu continua să asculte prea multe voci.

Britanica a avut dificultăţi în a atinge nivelul la care se afla atunci când a câştigat US Open la 18 ani şi nu a mai jucat de când a pierdut cu 6-2, 6-1 în faţa Jelenei Ostapenko la Stuttgart, în aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a suferit o intervenţie chirurgicală la ambele încheieturi şi la gleznă în luna mai, Răducanu speră să revină în competiţie când va începe noul sezon.

Voi reveni probabil cu o clasare mai slabă, dar de fapt abia aştept să încep din nou, să mă resetez”, a spus ea. „Încă mai am obiective noi, lucruri noi pe care vreau să le reuşesc. Dar mai am încă vreo 15 ani de carieră, aşa că nu e nicio grabă.”

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și