Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2: „Am luat două goluri prosteşti!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 23:29

Reclamă
Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2: „Am luat două goluri prosteşti!

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA - Rapid 2-2

Captură AntenaSport

Cristiano Bergodi a avut o reacţie categorică, după ce Rapid a remizat cu UTA, în deplasare, scor 2-2. Tehnicianul giuleştenilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că jucătorii au încasat două goluri prosteşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a încurcat cu UTA, deşi a condus de două ori. Funsho a reuşit o „dublă”, însă trupa lui Mircea Rednic a revenit de fiecare dată, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după remiza de la Arad. Tehnicianul italian consideră că Rapid ar fi meritat cele trei puncte, şi şi-a felicitat echipa pentru jocul prestat.

Italianul a subliniat însă faptul că giuleştenii au greşit la ambele goluri primite, şi susţine că va analiza, împreună cu jucătorii, cele două reuşite ale arădenilor.

„A fost un meci bun, am dat două goluri în deplasare, dar am primit două. Incredibil am primit golurile acestea. Asta e. E un punct, dar trebuia să câştigăm, am condus, la al doilea gol nu am făcut nimic. Din păcate, am comis greşeli.

Reclamă

Am jucat bine, nu vorbesc de cine e absent. Nu stau să mă gândesc că nu e Rrahmani, sunt mulţumit de cum a jucat Stan, e un copil de 18 ani. Trebuia să gestionăm mai bine momentul în care am condus cu 2-1, dar am luat goluri prosteşti. Suntem toţi dezamăgiţi, e normal, credeam că putem câştiga, erau importante cele trei puncte. Dar mergem înainte, am pierdut două puncte.

Sunt mulţumit, Funsho e un jucător important, încep şi aripile să dea gol, Petrila s-a remarcat, Ioniţă s-a mişcat bine în prima repriză. Trebuie să analizăm golurile primite.

Nu cred că trebuie să ne afecteze acest rezultat. E un punct, după o prestaţie bună, cu două goluri în deplasare. Trebuie să analizăm ce am greşit. Sunt dezamăgit pentru că am făcut un meci bun”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat. Giuleştenii au condus-o în două rânduri pe UTA, dar au fost egalaţi de fiecare dată.

„Am condus de două ori, dar din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat. Am pierdut astăzi două puncte foarte importante, dar asta e.

Nu ştiu dacă adversarul a făcut un meci foarte bun. Trebuie să ne apărăm mult mai bine dacă vrem să fim acolo sus. Eu, personal, sunt foarte trist.

Nu ştiu dacă a fost puţin din punct de vedere ofensiv, fiindcă am marcat două goluri, am avut ocazii, dar din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat”, a declarat Claudiu Petrila pentru digisport.ro după UTA – Rapid 2-2.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
Vezi toate știrile
Citește și