Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2: „Am luat două goluri prosteşti!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 23:29

Reclamă
Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2: „Am luat două goluri prosteşti!

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA - Rapid 2-2

Captură AntenaSport

Cristiano Bergodi a avut o reacţie categorică, după ce Rapid a remizat cu UTA, în deplasare, scor 2-2. Tehnicianul giuleştenilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că jucătorii au încasat două goluri prosteşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a încurcat cu UTA, deşi a condus de două ori. Funsho a reuşit o „dublă”, însă trupa lui Mircea Rednic a revenit de fiecare dată, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după remiza de la Arad. Tehnicianul italian consideră că Rapid ar fi meritat cele trei puncte, şi şi-a felicitat echipa pentru jocul prestat.

Italianul a subliniat însă faptul că giuleştenii au greşit la ambele goluri primite, şi susţine că va analiza, împreună cu jucătorii, cele două reuşite ale arădenilor.

„A fost un meci bun, am dat două goluri în deplasare, dar am primit două. Incredibil am primit golurile acestea. Asta e. E un punct, dar trebuia să câştigăm, am condus, la al doilea gol nu am făcut nimic. Din păcate, am comis greşeli.

Reclamă

Am jucat bine, nu vorbesc de cine e absent. Nu stau să mă gândesc că nu e Rrahmani, sunt mulţumit de cum a jucat Stan, e un copil de 18 ani. Trebuia să gestionăm mai bine momentul în care am condus cu 2-1, dar am luat goluri prosteşti. Suntem toţi dezamăgiţi, e normal, credeam că putem câştiga, erau importante cele trei puncte. Dar mergem înainte, am pierdut două puncte.

Sunt mulţumit, Funsho e un jucător important, încep şi aripile să dea gol, Petrila s-a remarcat, Ioniţă s-a mişcat bine în prima repriză. Trebuie să analizăm golurile primite.

Nu cred că trebuie să ne afecteze acest rezultat. E un punct, după o prestaţie bună, cu două goluri în deplasare. Trebuie să analizăm ce am greşit. Sunt dezamăgit pentru că am făcut un meci bun”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat

Claudiu Petrila dă vina pe apărare pentru că Rapid nu a câştigat. Giuleştenii au condus-o în două rânduri pe UTA, dar au fost egalaţi de fiecare dată.

„Am condus de două ori, dar din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat. Am pierdut astăzi două puncte foarte importante, dar asta e.

Nu ştiu dacă adversarul a făcut un meci foarte bun. Trebuie să ne apărăm mult mai bine dacă vrem să fim acolo sus. Eu, personal, sunt foarte trist.

Nu ştiu dacă a fost puţin din punct de vedere ofensiv, fiindcă am marcat două goluri, am avut ocazii, dar din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat”, a declarat Claudiu Petrila pentru digisport.ro după UTA – Rapid 2-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și