Închide meniul
VIDEO

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă! Și-a salvat echipa în Radomiak – Korona Kielce 1-1

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 17:51

Reclamă
Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă! Și-a salvat echipa în Radomiak – Korona Kielce 1-1

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă

Ronaldo Deaconu, în timpul unui meci / Profimedia

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă! Partida dintre Radomiak, echipa antrenată de Costel Gâlcă, și Korona Kielce, formația la care este legitimat Deaconu, s-a încheiat cu scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două echipe a contat pentru etapa cu numărul 12 a campionatului din Polonia. Salvatorul oaspeților a fost chiar Deaconu, care a marcat la doar un minut după ce a intrat în teren.

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă. Rezumatul partidei

Primul gol al partidei a fost marcat de către echipa tehnicianului român în minutul 63, prin reușita semnată de Castaneda. La 7 minute după gol, antrenorul celor de la Korona Kielce, Kamil Kuzeira, a decis să îl introducă în teren pe Ronaldo Deaconu, fostul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș.

Mijlocașul român a înscris la doar 1 minut de la intrarea în teren, mai exact în minutul 71 al partidei. Acesta a primit o pasă în interiorul careului și a trimis balonul direct spre poartă, printre mai mulți adversari. Portarul gazdelor nu a reușit să intervină, iar scorul final a fost de 1-1.

Reclamă

Grație golului marcat, mijlocașul a primit nota de 7,0 din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

(VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE RADOMIAK ȘI KORONA KIELCE)

În momentul de față, formația lui Costel Gâlcă se află pe locul al 8-lea în campionatul din Polonia, cu 15 puncte după cele 13 meciuri jucate. De partea cealaltă, formația la care sunt legitimați Ronaldo Deaconu și Marius Briceag se află pe poziția a 13-a în clasament, cu 11 meciuri după tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo Deaconu a ajuns în lotul polonezilor în anul 2022, atunci când s-a transferat din China, de la Shaanxi Chang’an. Până în momentul de față, românul a adunat 40 de partide în tricoul celor de la Korona Kielce, n care a marcat de 4 ori și a oferit 6 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Costel Gâlcă ar putea pleca de la Radomiak

Potrivit presei poloneze, conducerea lui Radomiak vrea să se despartă de Gâlcă, dar nu doreşte să îi achite clauza de reziliere antrenorului.

Costel Gâlcă mai are contract cu Radomiak până în vara anului 2024. Radomiak e abia pe locul 12 în prima ligă poloneză, cu 11 puncte obţinute în 10 etape. Rakow, echipa românilor Racoviţan şi Sorescu, e pe locul 3 în campionat.

Costel Gâlcă şi conducerea lui Radomiak ar putea ajunge la înţelegere pentru rezilierea contractului, în condiţiile în care clubul polonez nu concepe să îi achite românului clauza de reziliere.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant Vezi toate știrile
Citește și