Închide meniul
VIDEO

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă! Și-a salvat echipa în Radomiak – Korona Kielce 1-1

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 17:51

Reclamă
Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă! Și-a salvat echipa în Radomiak – Korona Kielce 1-1

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă

Ronaldo Deaconu, în timpul unui meci / Profimedia

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă! Partida dintre Radomiak, echipa antrenată de Costel Gâlcă, și Korona Kielce, formația la care este legitimat Deaconu, s-a încheiat cu scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două echipe a contat pentru etapa cu numărul 12 a campionatului din Polonia. Salvatorul oaspeților a fost chiar Deaconu, care a marcat la doar un minut după ce a intrat în teren.

Ronaldo Deaconu i-a stricat bucuria lui Costel Gâlcă. Rezumatul partidei

Primul gol al partidei a fost marcat de către echipa tehnicianului român în minutul 63, prin reușita semnată de Castaneda. La 7 minute după gol, antrenorul celor de la Korona Kielce, Kamil Kuzeira, a decis să îl introducă în teren pe Ronaldo Deaconu, fostul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș.

Mijlocașul român a înscris la doar 1 minut de la intrarea în teren, mai exact în minutul 71 al partidei. Acesta a primit o pasă în interiorul careului și a trimis balonul direct spre poartă, printre mai mulți adversari. Portarul gazdelor nu a reușit să intervină, iar scorul final a fost de 1-1.

Reclamă

Grație golului marcat, mijlocașul a primit nota de 7,0 din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

(VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE RADOMIAK ȘI KORONA KIELCE)

În momentul de față, formația lui Costel Gâlcă se află pe locul al 8-lea în campionatul din Polonia, cu 15 puncte după cele 13 meciuri jucate. De partea cealaltă, formația la care sunt legitimați Ronaldo Deaconu și Marius Briceag se află pe poziția a 13-a în clasament, cu 11 meciuri după tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo Deaconu a ajuns în lotul polonezilor în anul 2022, atunci când s-a transferat din China, de la Shaanxi Chang’an. Până în momentul de față, românul a adunat 40 de partide în tricoul celor de la Korona Kielce, n care a marcat de 4 ori și a oferit 6 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Costel Gâlcă ar putea pleca de la Radomiak

Potrivit presei poloneze, conducerea lui Radomiak vrea să se despartă de Gâlcă, dar nu doreşte să îi achite clauza de reziliere antrenorului.

Costel Gâlcă mai are contract cu Radomiak până în vara anului 2024. Radomiak e abia pe locul 12 în prima ligă poloneză, cu 11 puncte obţinute în 10 etape. Rakow, echipa românilor Racoviţan şi Sorescu, e pe locul 3 în campionat.

Costel Gâlcă şi conducerea lui Radomiak ar putea ajunge la înţelegere pentru rezilierea contractului, în condiţiile în care clubul polonez nu concepe să îi achite românului clauza de reziliere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și