Închide meniul

Costel Gâlcă este „pe făraş” la Radomiak: „Și-a semnat singur sentința”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 octombrie 2023, 18:22

Reclamă
Costel Gâlcă este „pe făraş la Radomiak: „Și-a semnat singur sentința

Costel Gâlcă este "pe făraş" la Radomiak

Costel Gâlcă / Profimedia Images

Costel Gâlcă este „pe făraş” la Radomiak. Presa poloneză scrie că cei din conducerea clubului Radomiak doresc să încheie colaborarea cu Gâlcă, după ce antrenorul i-a criticat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a avut un discurs acid la adresa conducerii clubului Radomiak. În ultimul meci, Radomiak a fost învinsă fără drept de apel de către Rakow, echipa românilor Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu.

Costel Gâlcă este „pe făraş” la Radomiak: „Și-a semnat singur sentința”

Racoviţan a înscris o „dublă” în victoria lui Rakow cu Radomiak. El a marcat în minutele 3 şi 61. John Yeboah a fost celălalt marcator al lui Rakow, în minutul 82. Deian Sorescu nu a jucat deloc.

Radomiak a făcut multe schimbări în lot. Chiar dacă clubul are unul dintre cele mai mici bugete din Ekstraklasa, a reușit să atragă printre alții nume precum Rafal Wolski și Jan Grzesik, jucători doriți la jumătate dintre echipele din campionat.

De asemenea, au venit și Pedro Henrique, Edi Semedo și fostul internațional portughez la juniori, Helder Sa. A venit și un jucător din reprezentativa de juniori a Poloniei, portarul Krzysztof Bakowski. Așa cum se poate vedea, aceste schimbări nu au fost de ajuns pentru antrenor. Așadar, antrenorul Gâlcă și-a semnat singur sentința”, au scris jurnaliștii de la gol24.pl.

Reclamă

Costel Gâlcă a criticat conducerea clubului Radomiak: „Ce mi s-a promis nu s-a realizat”

După înfrângerea fără drept de apel cu Rakow, Costel Gâlcă a avut un discurs dur la adresa conducerii clubului Radomiak.

”Adevărul este că trebuie să recuperăm jucătorii accidentați. Îmi pare rău să spun asta fanilor, dar avem un lot redus, cu puține variante. Am venit aici într-o perioadă dificilă și am primit o promisiune din partea clubului că totul se va schimba. Am cerut susținere, însă nu am primit-o. Mi-aș dori să spun că totul este bine, însă nu pot.

Mi s-a promis că multe lucruri se vor schimba, însă nu s-a schimbat nimic. Nu știu care este rețeta pentru a ne îmbunătăți. Ce mi s-a promis nu s-a realizat. Dacă știam că așa va fi, probabil părăseam clubul”, a declarat Costel Gâlcă după Rakow – Radomiak 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei poloneze, conducerea lui Radomiak vrea să se despartă de Gâlcă, dar nu doreşte să îi achite clauza de reziliere antrenorului.

Costel Gâlcă mai are contract cu Radomiak până în vara anului 2024. Radomiak e abia pe locul 12 în prima ligă poloneză, cu 11 puncte obţinute în 10 etape. Rakow, echipa românilor Racoviţan şi Sorescu, e pe locul 3 în campionat.

Costel Gâlcă şi conducerea lui Radomiak ar putea ajunge la înţelegere pentru rezilierea contractului, în condiţiile în care clubul polonez nu concepe să îi achite românului clauza de reziliere.

Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB: „Imposibil să mă mai întorc”. De ce nu mai poate lucra cu Gigi Becali

Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB. Fostul tehnician al „roș-albaștrilor” a dezvăluit că nu mai ia în calcul să o mai pregătească vreodată pe actuala vicecampioană a României.

Alături de Costel Gâlcă, FCSB a cunoscut ultimul succes major pe plan intern. În anul 2015, „roș-albaștrii” au reușit să câștige o triplă istorică: titlul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii.

În vara anului 2015, după ce a reușit să câștige trei trofee într-un singur sezon alături de echipa „roș-albastră”, Costel Gâlcă a plecat de la echipă, după ce nu a fost de acord să primească ordine din partea lui Gigi Becali. Acum, fostul tehnician de la FCSB a dezvăluit faptul că nu ar mai putea lucra niciodată cu latifundiarul din Pipera.

„Fiecare antrenor acceptă ce vrea, dar ştim foarte bine ce se întâmplă în România la mai multe echipe. Unii au influenţă asupra jucătorilor mai mare decât antrenorul. Am mai vorbit cu echipe în trecut, dar nu a fost să fie. Poate pe viitor.

Reclamă

Eu am spus că dacă cineva mă doreşte sunt dispus să mă întorc. Nu însă oricum şi în orice condiţii. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Nu avem legături. Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc. Am mai spus-o”, a spus Costel Gâlcă, potrivit fanatik.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și