Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland! Ce aşteptări are de la atacantul norvegian: „Ştie şi el foarte bine!”

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 10:06

Reclamă
Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland! Ce aşteptări are de la atacantul norvegian: „Ştie şi el foarte bine!

Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland

Pep Guardiola şi Erling Haaland/ Profimedia

Pep Guardiola a transmis un mesaj categoric pentru Erling Haaland. Managerul celor de la Manchester City a dezvăluit ce aşteptări are de la golgheterul norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a bifat 13 meciuri pentru Manchester City, în acest sezon, în toate competiţiile. Atacantul de 23 de ani a marcat 9 goluri şi a oferit două assist-uri.

Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland

Pep Guardiola a declarat că aşteptările de la Erling Haaland sunt extrem de mari, după ce în sezonul trecut a avut cifre fantastice.

Acesta a declarat că atacantul norvegian este conştient de faptul că ar fi putut da un randament mai bun, în acest sezon, şi să marcheze mai multe goluri.

„Așteptările sunt foarte mari, dar el se descurcă foarte bine cu asta. Știe bine, ar fi putut marca și mai multe goluri în faza grupelor… Nouă meciuri în Premier League… Ar fi putut marca mai multe goluri decât sezonul trecut”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Manchester City ocupă locul doi în Premier League, cu 21 de puncte, după nouă etape disputate. „Cetăţenii” sunt la două puncte diatanţă de liderul Tottenham.

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a fost pus să aleagă între Erling Haaland şi Lionel Messi.

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Şi colegul de echipă al lui Haaland, Rodri, e de părere că Messi va câştiga Balonul de Aur. „Balonul de Aur? Eu cred că Lionel Messi îl va câștiga!”, a declarat Rodri, citat de sportbible.com.

Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist

Pep Guardiola a răbunfit şi s-a enervat pe un jurnalist, la conferinţa de presă. Totul a pornit după ce managerul lui Manchester City a fost întrebat despre problemele cu care se confruntă Barcelona.

Pep Guardiola nu a vrut să ofere prea multe declaraţii cu privire la situaţia Barcelonei. Acesta a declarat că îşi va exprima opini cu privire la scandalul în care sunt implicaţi catalanii după ce se va acorda sentinţa.

„Când va veni sentința, atunci îmi voi spune și eu opinia. Președintele Laporta este nevinovat, Barcelona este nevinovată pânâ când se dovedește contrariul. Așteptăm și vedem”, a declarat Pep Guardiola, la conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și