Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland! Ce aşteptări are de la atacantul norvegian: „Ştie şi el foarte bine!”

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 10:06

Reclamă
Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland! Ce aşteptări are de la atacantul norvegian: „Ştie şi el foarte bine!

Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland

Pep Guardiola şi Erling Haaland/ Profimedia

Pep Guardiola a transmis un mesaj categoric pentru Erling Haaland. Managerul celor de la Manchester City a dezvăluit ce aşteptări are de la golgheterul norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a bifat 13 meciuri pentru Manchester City, în acest sezon, în toate competiţiile. Atacantul de 23 de ani a marcat 9 goluri şi a oferit două assist-uri.

Pep Guardiola, mesaj categoric pentru Erling Haaland

Pep Guardiola a declarat că aşteptările de la Erling Haaland sunt extrem de mari, după ce în sezonul trecut a avut cifre fantastice.

Acesta a declarat că atacantul norvegian este conştient de faptul că ar fi putut da un randament mai bun, în acest sezon, şi să marcheze mai multe goluri.

„Așteptările sunt foarte mari, dar el se descurcă foarte bine cu asta. Știe bine, ar fi putut marca și mai multe goluri în faza grupelor… Nouă meciuri în Premier League… Ar fi putut marca mai multe goluri decât sezonul trecut”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Manchester City ocupă locul doi în Premier League, cu 21 de puncte, după nouă etape disputate. „Cetăţenii” sunt la două puncte diatanţă de liderul Tottenham.

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a fost pus să aleagă între Erling Haaland şi Lionel Messi.

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Şi colegul de echipă al lui Haaland, Rodri, e de părere că Messi va câştiga Balonul de Aur. „Balonul de Aur? Eu cred că Lionel Messi îl va câștiga!”, a declarat Rodri, citat de sportbible.com.

Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist

Pep Guardiola a răbunfit şi s-a enervat pe un jurnalist, la conferinţa de presă. Totul a pornit după ce managerul lui Manchester City a fost întrebat despre problemele cu care se confruntă Barcelona.

Pep Guardiola nu a vrut să ofere prea multe declaraţii cu privire la situaţia Barcelonei. Acesta a declarat că îşi va exprima opini cu privire la scandalul în care sunt implicaţi catalanii după ce se va acorda sentinţa.

„Când va veni sentința, atunci îmi voi spune și eu opinia. Președintele Laporta este nevinovat, Barcelona este nevinovată pânâ când se dovedește contrariul. Așteptăm și vedem”, a declarat Pep Guardiola, la conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și