Închide meniul

Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist: „Eşti prea tânăr, prietene!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 11:54

Reclamă
Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist: „Eşti prea tânăr, prietene!

Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist

Pep Guardiola, în timpul unui meci al lui Manchester City/ Profimedia

Pep Guardiola a răbunfit şi s-a enervat pe un jurnalist, la conferinţa de presă. Totul a pornit după ce managerul lui Manchester City a fost întrebat despre problemele cu care se confruntă Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii sunt implicaţi într-un scandal colosal, oficialii trupei blaugrana fiind acuzaţi că au virat milioane de euro în contul vicepreşedintelui Comisiei Arbitrilor din Spania, din perioada 2001 – 2018.

Pep Guardiola a răbufnit şi ş-a enervat pe un jurnalist

Pep Guardiola nu a vrut să ofere ăprea multe declaraţii cu privire la situaţia Barcelonei. Acesta a declarat că îşi va exprima opini cu privire la scandalul în care sunt implicaţi catalanii după ce se va acorda sentinţa.

„Când va veni sentința, atunci îmi voi spune și eu opinia. Președintele Laporta este nevinovat, Barcelona este nevinovată pânâ când se dovedește contrariul. Așteptăm și vedem”, a declarat Pep Guardiola, la conferinţa de presă.

Ulterior, un jurnalist l-a întrebat pe Pep Guardiola dacă a sesizat vreo problemă la Barcelona, în legătură cu deciziile arbitrilor, în perioada în care antrena clubului.

Reclamă

Replica managerului lui Manchester City a fost una tăioasă. Acesta a declarat că Barcelona avea jucători de excepţie pe vremea când el antrena clubul, iar trofeele câştiga în perioasa respective sunt meritate, şi nu se datorează arbitrilor.

„Ești prea tânăr, prietene. Nu ai văzut ce fotbal juca echipa asta, cât de bine juca. Era scandalos doar modul în care jucam. Câștigam toate trofeele pentru că eram mult mai buni decât adversarii, dar tu ești prea tânăr. O să-ți trimit niște clipuri să vezi”, a mai spus Pep Guardiola.

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a fost pus să aleagă între Erling Haaland şi Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

„Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și