Închide meniul

Momente copleşitoare pe Old Trafford în memoria lui Sir Bobby Charlton. Erik Ten Hag a dus o coroană la centrul terenului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 22:31

Reclamă

Momente copleşitoare pe Old Trafford în memoria lui Sir Bobby Charlton, în startul partidei cu FC Copenhaga. Erik Ten Hag a intrat pe gazon cu o coroană pe care a aşezat-o în cercul de la centrul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat câteva secunde de o tăcere totală în care s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Sir Bobby Charlton.

Momente copleşitoare pe Old Trafford în memoria lui Sir Bobby Charlton

De asemenea, o coroană de flori a fost aşezată şi pe scaunul pe care stătea Sir Bobby Charlton la meciurile celor de la United. Fanii celor de la United cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile în momentul în care au ţinut momentul de reculegere. Sir Bobby Charlton, legendarul fotbalist al Angliei şi al lui Manchester United, a murit la 86 de ani.

Clubul Manchester United şi-a schimbat fotografia de copertă la Facebook, cu una cu Sir Bobby Charlton.

Născut la data de 11 octombrie 1937, Sir Bobby Charlton a evoluat pentru Manchester United în perioada 1956 – 1973. Jucător de atac, Sir Bobby Charlton a evoluat în 606 meciuri pentru „Diavolii Roşii”, marcând 199 de goluri.

Reclamă

Sir Bobby Charlton a câştigat tot ce se putea câştiga cu Manchester United: trei titluri de campion al Angliei (1956–1957, 1964–1965, 1966–1967), o Cupă a Angliei (1962–1963) şi Cupa Campionilor Europeni (1967-1968).

În 1966 avea să câştige Campionatul Mondial de Fotbal cu naţionala Angliei. Acea ediţie a Campionatului Mondial s-a desfăşurat chiar în Anglia. În acelaşi an, Sir Bobby Charlton a fost declarat Fotbalistul European al Anului.

După plecarea de la Manchester United, în 1973, a mai jucat pentru Preston North End şi Waterford United. La Preston a fost antrenor-jucător, dar a ales să nu urmeze o carieră de tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

„Unul dintre cei mai mari fotbalişti englezi din istorie”

Premier League regretă dispariția lui Sir Bobby Charlton, unul dintre cei mai mari fotbaliști englezi din istorie. Condoleanțe familiei, prietenilor, și clubului Manchester United”, au transmis reprezentanţii Premier League după decesul lui Sir Bobby Charlton.

După ce moartea lui Sir Bobby Charlton a fost anunțată, a apărut un val de reacții legate de acest eveniment nefericit. Printre personalitățile care au transmis un mesaj legat de dispariția fostului campion mondial se numără nume „grele” ale fotbalului britanic, precum Gary Neville, Gary Lineker și John Terry.

Gary Nevile, jucător important din istoria lui Manchester United, a făcut o postare, pe rețelele de socializare, după auzirea acestei vești:

„Un câștigător al Cupei Mondiale, un jucător senzațional pentru Manchester United, iar, pentru mine, cel mai bun jucător din istoria Angliei. Poate că nu mai este printre noi, dar va fi nemuritor în lumea fotbalului. Odihnește-te în pace, Sir Bobby!”, a fost mesajul lui Neville, citat de thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și