Închide meniul

Momente copleşitoare pe Old Trafford în memoria lui Sir Bobby Charlton. Erik Ten Hag a dus o coroană la centrul terenului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 22:31

Reclamă

Momente copleşitoare pe Old Trafford în memoria lui Sir Bobby Charlton, în startul partidei cu FC Copenhaga. Erik Ten Hag a intrat pe gazon cu o coroană pe care a aşezat-o în cercul de la centrul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat câteva secunde de o tăcere totală în care s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Sir Bobby Charlton.

Momente copleşitoare pe Old Trafford în memoria lui Sir Bobby Charlton

De asemenea, o coroană de flori a fost aşezată şi pe scaunul pe care stătea Sir Bobby Charlton la meciurile celor de la United. Fanii celor de la United cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile în momentul în care au ţinut momentul de reculegere. Sir Bobby Charlton, legendarul fotbalist al Angliei şi al lui Manchester United, a murit la 86 de ani.

Clubul Manchester United şi-a schimbat fotografia de copertă la Facebook, cu una cu Sir Bobby Charlton.

Născut la data de 11 octombrie 1937, Sir Bobby Charlton a evoluat pentru Manchester United în perioada 1956 – 1973. Jucător de atac, Sir Bobby Charlton a evoluat în 606 meciuri pentru „Diavolii Roşii”, marcând 199 de goluri.

Reclamă

Sir Bobby Charlton a câştigat tot ce se putea câştiga cu Manchester United: trei titluri de campion al Angliei (1956–1957, 1964–1965, 1966–1967), o Cupă a Angliei (1962–1963) şi Cupa Campionilor Europeni (1967-1968).

În 1966 avea să câştige Campionatul Mondial de Fotbal cu naţionala Angliei. Acea ediţie a Campionatului Mondial s-a desfăşurat chiar în Anglia. În acelaşi an, Sir Bobby Charlton a fost declarat Fotbalistul European al Anului.

După plecarea de la Manchester United, în 1973, a mai jucat pentru Preston North End şi Waterford United. La Preston a fost antrenor-jucător, dar a ales să nu urmeze o carieră de tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

„Unul dintre cei mai mari fotbalişti englezi din istorie”

Premier League regretă dispariția lui Sir Bobby Charlton, unul dintre cei mai mari fotbaliști englezi din istorie. Condoleanțe familiei, prietenilor, și clubului Manchester United”, au transmis reprezentanţii Premier League după decesul lui Sir Bobby Charlton.

După ce moartea lui Sir Bobby Charlton a fost anunțată, a apărut un val de reacții legate de acest eveniment nefericit. Printre personalitățile care au transmis un mesaj legat de dispariția fostului campion mondial se numără nume „grele” ale fotbalului britanic, precum Gary Neville, Gary Lineker și John Terry.

Gary Nevile, jucător important din istoria lui Manchester United, a făcut o postare, pe rețelele de socializare, după auzirea acestei vești:

„Un câștigător al Cupei Mondiale, un jucător senzațional pentru Manchester United, iar, pentru mine, cel mai bun jucător din istoria Angliei. Poate că nu mai este printre noi, dar va fi nemuritor în lumea fotbalului. Odihnește-te în pace, Sir Bobby!”, a fost mesajul lui Neville, citat de thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și