Închide meniul

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur: „Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona”

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 8:45

Reclamă
Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur: „Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur

Ronaldo Nazario, la Gala Balonului de Aur 2022 / Profimedia

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur. Fostul mare jucător brazilian a declarat că Lionel Messi este îndreptăţit să primească premiul în acest an, în mod special pentru realizările sale de la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Argentina a cucerit trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi Erling Haaland sunt cei doi mari favoriţi la câştigarea mult râvnitului trofeu. Dacă argentinianul a cucerit titlul cu PSG şi a readus Cupa Mondială în Argentina, atacantul norvegian a avut parte de un sezon istoric în tricoul lui Manchester City, în care a câştigat tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur

Balonul de Aur din acest an se va acorda pe 30 octombrie, într-o ceremonie care va avea loc în Teatrul Chatelet din Paris. Cu doar câteva zile înainte de gală, mai multe nume importante din fotbal şi-au numit favoriţii la câştigarea marelui premiu.

Dublu câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo Nazario nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebat cine ar trebui sî câştige trofeul din acest an. Fostul mare jucîător brazilian consideră că succesul lui Lionel Messi de la Cupa Mondială din 2022 îl îndreptăţeşte pe argentinian să obţină al optulea Balon de Aur al carierei.

„Balonul de Aur ar trebui să meargă la el (n.r. – Lionel Messi), fără îndoială. Ceea ce a făcut la Cupa Mondială este special. Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona”, a declarat Ronaldo Nazario, potrivit sportskeeda.com.

Reclamă

Lionel Messi a cucerit Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021.

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi!

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a fost pus să aleagă între Erling Haaland şi Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

„Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și