Închide meniul

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi! Ce a răspuns

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 16:21

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi! Ce a răspuns

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi

Lionel Messi şi Erling Haaland / Hepta

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a fost pus să aleagă între Erling Haaland şi Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi!

Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Şi colegul de echipă al lui Haaland, Rodri, e de părere că Messi va câştiga Balonul de Aur. „Balonul de Aur? Eu cred că Lionel Messi îl va câștiga!”, a declarat Rodri, citat de sportbible.com.

Reclamă

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună! Anunţul antrenorului lui Inter Miami care dă speranţe fanilor

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună! Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la Inter Miami, echipa la care evoluează starul argentinian.

Uruguayanul a mai avut şansa de a ajunge la formaţia din Florida în această vară, dar s-a lovit de refuzul echipei actuale, Gremio. Potrivit espn.com, Luis Suarez se va despărţi de Gremio în decembrie, la finalul sezonului din Brazilia, iar următoarea sa destinaţie va fi, cel mai probabil, MLS.

Luis Suarez nu va mai continua la Gremio din luna decembrie, chiar dacă are contract cu formaţia din Brazilia până în 2025. Acum, şansele să fie din nou coechiper cu Lionel Messi sunt din ce în ce mai mari.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, le dă speranţe fanilor în ceea ce priveşte venirea lui Suarez în Florida. Antrenorul argentinian a dat de înţeles că sunt şanse foarte mari ca acesta să semneze cu echipa patronată de David Beckham în această iarnă.

Martino a dezvăluit că are deja mai multe planuri pentru sezonul viitor din MLS, după ce Inter Miami a ratat calificarea în play-off. În unul din aceste planuri se regăseşte şi Luis Suarez, fostul coechipier al lui Lionel Messi la Barcelona.

„Nimeni nu ne-a spus nimic încă”

„Oficial, nimeni nu ne-a spus nimic încă. În analizele noastre pentru sezonul viitor avem o analiză cu Luis Suarez şi o analiză fără Luis.

Aşa că atunci când vine momentul potrivit şi vor face situaţia lui Suarez oficială, vom fi pregătiţi să o luăm pe drumul cel bun”, a declarat Gerardo Martino, potrivit sursei mai sus menţionate.

Nu este pentru prima oară când Martino vorbeşte despre posibilitatea ca Luis Suarez să vină la Inter Miami. Acesta a vorbit despre atacantul uruguayan şi în luna mai, înainte de venirile lui Messi, Busquets sau Alba la echipă. La vremea respectivă, antrenorul argentinian a dezvăluit că lucrurile sunt complicate din cauza înţelegerii dintre Suarez şi Gremio.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și