Închide meniul

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur: „Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 8:45

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur: „Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur

Ronaldo Nazario, la Gala Balonului de Aur 2022 / Profimedia

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur. Fostul mare jucător brazilian a declarat că Lionel Messi este îndreptăţit să primească premiul în acest an, în mod special pentru realizările sale de la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Argentina a cucerit trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi Erling Haaland sunt cei doi mari favoriţi la câştigarea mult râvnitului trofeu. Dacă argentinianul a cucerit titlul cu PSG şi a readus Cupa Mondială în Argentina, atacantul norvegian a avut parte de un sezon istoric în tricoul lui Manchester City, în care a câştigat tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur

Balonul de Aur din acest an se va acorda pe 30 octombrie, într-o ceremonie care va avea loc în Teatrul Chatelet din Paris. Cu doar câteva zile înainte de gală, mai multe nume importante din fotbal şi-au numit favoriţii la câştigarea marelui premiu.

Dublu câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo Nazario nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebat cine ar trebui sî câştige trofeul din acest an. Fostul mare jucîător brazilian consideră că succesul lui Lionel Messi de la Cupa Mondială din 2022 îl îndreptăţeşte pe argentinian să obţină al optulea Balon de Aur al carierei.

„Balonul de Aur ar trebui să meargă la el (n.r. – Lionel Messi), fără îndoială. Ceea ce a făcut la Cupa Mondială este special. Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona”, a declarat Ronaldo Nazario, potrivit sportskeeda.com.

Reclamă

Lionel Messi a cucerit Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021.

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi!

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a fost pus să aleagă între Erling Haaland şi Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

„Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și