Închide meniul

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”. Gică Popescu a dezvăluit motivul: „Ştiţi foarte bine”

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 15:30

Reclamă
Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur. Gică Popescu a dezvăluit motivul: „Ştiţi foarte bine

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a "Generaţiei de Aur"

Gică Hagi şi Gică Popescu, în timpul unui meci demonstrativ / Hepta

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”, acolo unde mai mulţi foşti mari fotbalişti ai României au anunţat că vor avea parte de un meci de retragere anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 18 mai 2018, „Generaţia de Aur” va disputa „meciul de adio” pe Arena Naţională. La conferinţa de presă de miercuri, Gică Hagi, căpitanul echipei din anii ’90, a lipsit.

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”

Antrenorul celor de la Farul a lipsit motivat, deoarece campioana României va juca joi seară o restanţă din Liga 1 cu UTA. Dezvăluirea a fost făcută de Gică Popescu, cel care a participat la conferinţa de presă alături de nume precum Ilie Dumitrescu, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Gică Mihali şi Adrian Ilie.

„Vă spun eu de ce nu e Gică azi, alături de noi. Știți foarte bine că jucăm joi cu UTA acasă, meciul-restanță. A plecat imediat la Constanța, după evenimentul pe care l-am avut cu Farul și Petrom, pentru a coordona și a pregăti meciul de joi.

Dar a fost cu noi luni, e permament pe grupul de WhatsApp, și el, și Dorinel, și Sabău”, a declarat Gică Popescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă

Când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Merităm acest spectacol”

S-a aflat când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu şi ceilalţi componenţi ai Generaţiei de Aur vor avea parte de meciul de retragere pe 18 mai 2024, pe Arena Națională, de la ora 20:30.

Componenţii Generaţiei de Aur vor avea adversari de calibru, printre care Jose Mourinho, Hristo Stoichkov, Rivaldo sau Luis Figo.

„Mereu am spus că noi, cei care am fost la națională din 1994 până în 2000, merităm un meci de retragere. Din păcate, nu putem face meciuri individuale, așa că vom face un meci de retragere al Generației de Aur. E normal să marcăm ieșirea din arenă cu un eveniment special. Așteptăm cât mai mulți oameni în tribună pentru a ne aminti de momentele extraordinare pe care le-am avut.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu colegii mei să invităm câte un jucător alături de care am jucat. Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho, să vină Stoichkov, Rivaldo, Figo, printre invitați. Am ales să anunțăm evenimentul cu 7 luni înainte ca să avem timp să ne pregătim, să onorăm tricoul echipei naționale.

E greu să știm că nu vom mai juca niciodată împreună. Merităm acest spectacol, fiecare dintre noi, la 30 de ani de la CM 1994. M-am gândit de mult la acest eveniment, am vrut să aibă loc la inaugurarea stadionului din Ghencea. Ministrul de atunci, Ciucă, și-a dat acordul, dar a venit pandemia”, a declarat Gică Popescu astăzi, la Muzeul Fotbalului.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și