Închide meniul

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”. Gică Popescu a dezvăluit motivul: „Ştiţi foarte bine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 15:30

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur. Gică Popescu a dezvăluit motivul: „Ştiţi foarte bine

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a "Generaţiei de Aur"

Gică Hagi şi Gică Popescu, în timpul unui meci demonstrativ / Hepta

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”, acolo unde mai mulţi foşti mari fotbalişti ai României au anunţat că vor avea parte de un meci de retragere anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 18 mai 2018, „Generaţia de Aur” va disputa „meciul de adio” pe Arena Naţională. La conferinţa de presă de miercuri, Gică Hagi, căpitanul echipei din anii ’90, a lipsit.

Gică Hagi nu a fost prezent la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”

Antrenorul celor de la Farul a lipsit motivat, deoarece campioana României va juca joi seară o restanţă din Liga 1 cu UTA. Dezvăluirea a fost făcută de Gică Popescu, cel care a participat la conferinţa de presă alături de nume precum Ilie Dumitrescu, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Gică Mihali şi Adrian Ilie.

„Vă spun eu de ce nu e Gică azi, alături de noi. Știți foarte bine că jucăm joi cu UTA acasă, meciul-restanță. A plecat imediat la Constanța, după evenimentul pe care l-am avut cu Farul și Petrom, pentru a coordona și a pregăti meciul de joi.

Dar a fost cu noi luni, e permament pe grupul de WhatsApp, și el, și Dorinel, și Sabău”, a declarat Gică Popescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă

Când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Merităm acest spectacol”

S-a aflat când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu şi ceilalţi componenţi ai Generaţiei de Aur vor avea parte de meciul de retragere pe 18 mai 2024, pe Arena Națională, de la ora 20:30.

Componenţii Generaţiei de Aur vor avea adversari de calibru, printre care Jose Mourinho, Hristo Stoichkov, Rivaldo sau Luis Figo.

„Mereu am spus că noi, cei care am fost la națională din 1994 până în 2000, merităm un meci de retragere. Din păcate, nu putem face meciuri individuale, așa că vom face un meci de retragere al Generației de Aur. E normal să marcăm ieșirea din arenă cu un eveniment special. Așteptăm cât mai mulți oameni în tribună pentru a ne aminti de momentele extraordinare pe care le-am avut.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu colegii mei să invităm câte un jucător alături de care am jucat. Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho, să vină Stoichkov, Rivaldo, Figo, printre invitați. Am ales să anunțăm evenimentul cu 7 luni înainte ca să avem timp să ne pregătim, să onorăm tricoul echipei naționale.

E greu să știm că nu vom mai juca niciodată împreună. Merităm acest spectacol, fiecare dintre noi, la 30 de ani de la CM 1994. M-am gândit de mult la acest eveniment, am vrut să aibă loc la inaugurarea stadionului din Ghencea. Ministrul de atunci, Ciucă, și-a dat acordul, dar a venit pandemia”, a declarat Gică Popescu astăzi, la Muzeul Fotbalului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și