Închide meniul

„Universitatea Craiova e un FCSB mai mic!” Mihai Rotaru, comparat cu Gigi Becali: „Se implică la fel!”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 11:00

Reclamă
Universitatea Craiova e un FCSB mai mic!” Mihai Rotaru, comparat cu Gigi Becali: Se implică la fel!”

Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta

Mihai Rotaru este comparat cu Gigi Becali de către impresarul Florin Manea. Acesta susține că Universitatea Craiova „este un FCSB mai mic”, deoarece patronul oltenilor se implică la fel de mult ca latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova este pe locul 4 în Liga 1, după 13 meciuri disputate. Oltenii nu au mai câștigat de două etape, și în ultima rundă a fost învinși de Petrolul.

„Universitatea Craiova e un FCSB mai mic” Mihai Rotaru, comparat cu Gigi Becali

Florin Manea a declarat că Mihai Rotaru este foarte implicat la echipa sa. Acesta este de părere că cei de la Universitatea Craiova sunt foarte pretențioși în ceea ce privește echipa.

Impresarul a mai declarat că FCSB va câștiga titlul în Liga 1. Manea susține că Gigi Becali a „învățat” fotbal, iar ca urmare, FCSB va deveni campioană în acest sezon.

Craiova e un FCSB mai mic. Știu și din auzite că Rotaru se implică la echipă ca Becali. Sunt prețioși ăstia de a Craiova. Nu văd să câștige titlul sezonul ăsta si nici nu-l vor vedea.

Reclamă

Eu cred că este anul lui Gigi. După 20 de ani de când e în fotbal, pot spune că Gigi a învățat și că acum se pricepe la fotbal. Și nu sunt ironic. A învățat, a studiat și cred că acesta este anul lui. Așa simt eu.

E o simbioză între Gigi, Meme Stoica, Haralambie și Pintilii. Eu așa cred, că FCSB va fi campioană”, a declarat Florin Manea, conform playsport.ro.

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură! Negocieri cu antrenorul dorit de Gigi Becali

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor îşi doreşte să aducă pe banca echipei un străin şi poartă negocieri cu antrenorul dorit de Gigi Becali înainte să îl numească pe Elias Charalambous la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, bulgarul Valentin Iliev (43 de ani) este alesul lui Mihai Rotaru pentru a revitaliza echipa din Bănie. Fostul jucător al Universităţii Craiova are cele mai mari şanse să fie numit. Pe lista scurtă s-ar mai afla un antrenor grec şi unul spaniol.

Universitatea Craiova este ultima echipă la care a jucat Iliev. După ce şi-a agăţat ghetele în cui, bulgarul a fost în staff-ul oltenilor, în sezonul 2018-2019. În prezent o antrenează pe ŢSKA 148 Sofia 2.

„Era extrem de profesionist și cel mai credincios fotbalist pe care l-am cunoscut. E tatuat din cap până în picioare cu biserici, busturi„, l-a descris Daniel Pancu.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și