Închide meniul

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură! Negocieri cu antrenorul dorit de Gigi Becali: „E tatuat cu biserici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 21:33

Reclamă
Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură! Negocieri cu antrenorul dorit de Gigi Becali: „E tatuat cu biserici!

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova / Hepta

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor îşi doreşte să aducă pe banca echipei un străin şi poartă negocieri cu antrenorul dorit de Gigi Becali înainte să îl numească pe Elias Charalambous la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, bulgarul Valentin Iliev (43 de ani) este alesul lui Mihai Rotaru pentru a revitaliza echipa din Bănie. Fostul jucător al Universităţii Craiova are cele mai mari şanse să fie numit. Pe lista scurtă s-ar mai afla un antrenor grec şi unul spaniol.

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură

Universitatea Craiova este ultima echipă la care a jucat Iliev. După ce şi-a agăţat ghetele în cui, bulgarul a fost în staff-ul oltenilor, în sezonul 2018-2019. În prezent o antrenează pe ŢSKA 148 Sofia 2.

Valentin Iliev surprinde în afara terenului. A fost ţârcovnic la o biserică din Bulgaria şi are peste 20 de tatuaje cu caracter religios.

Era extrem de profesionist și cel mai credincios fotbalist pe care l-am cunoscut. E tatuat din cap până în picioare cu biserici, busturi„, l-a descris Daniel Pancu.

Reclamă

Iliev ar putea sta pe banca Universităţii Craiova la derby-ul cu Rapid care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Rotaru l-a dat afară pe Corneliu Papură

Mihai Rotaru nu a mai rezistat şi l-a dat afară pe Corneliu Papură. Patronul Universităţii Craiova a luat hotărârea finală la o zi după eşecul drastic suferit de olteni, acasă, cu Petrolul, scor 1-3.

Corneliu Papură (50 de ani) îi luase locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca alb-albaştrilor. Mandatul său s-a încheiat după numai patru meciuri. Cu Papură pe bancă, gruparea din Bănie a obţinut o victorie, două remize şi o înfrângere.

Reclamă 4 / 0/3

Papură a avut o primă reacţie, dar s-a ferit să confirme informaţia. Oficialii Universităţii Craiova încă nu au făcut anunţul oficial al rezilierii contractului.

Nu pot să vă dau nicio altă informaţie, conform contractului pe care îl am. Vă rog frumos să vă adresaţi clubului, eu nu am voie să ofer nicio informaţie în acest sens. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a declarat Corneliu Papură pentru fanatik.ro.

Universitatea Craiova este pe locul 4 în Liga 1. Are 22 de puncte, cu opt mai puţin decât liderul FCSB. Peste două etape are programat derby-ul cu rivala din oraş, FCU Craiova.

Alexandru Mitriță, resemnat: „Suntem singuri, doar noi putem să ne ridicăm”

Alexandru Mitriță a fost resemnat după Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești 1-3. Vedeta echipei din Bănie a vorbit despre înfrângerea surprinzătoare din partida cu „lupii galbeni”.

Suntem foarte nervoși, trebuie să mergem acasă, să ne liniștim, să o luăm de la capăt. Trebuie să muncim mult în perioada asta. Îmi doresc să ajut echipa, ne dorim să câștigăm, nu se aștepta nimeni să pierdem cu 3-1, dar mergem mai departe.

Sunt momente în care e mai bine să mergi în vestiar și să stai calm, eram foarte nervos și m-am dus direct la vestiar.

Nu suntem într-o situație bună, trebuie să avem o altă atitudine, să muncim mai mult în fiecare zi. Suntem singuri, doar noi putem să ne ridicăm iarăși.

Reclamă

În primele 60 de minute suporterii au fost alături de noi, nu înțeleg ce se întâmplă, să vedem ce e de făcut. Nu cred că e nevoie de o schimbare, am făcut un joc foarte bun, nu știu ce s-a întâmplat în această seară. Trebuie să vedem ce am greșit”, a spus Alexandru Mitriță, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și