Închide meniul

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024: „O şansă de a scrie din nou istorie”

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 15:21

Reclamă
Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024: „O şansă de a scrie din nou istorie

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024

Lionel Messi, în tricoul Argentinei - Profimedia Images

Lionel Messi e aşteptat să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024. Thomas Bach, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), a spus că Lionel Messi ar putea scrie o nouă pagină de istorie dacă va juca în echipa de fotbal a Argentinei la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, transmite DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, campion mondial anul trecut în Qatar, are în palmares şi o medalie olimpică de aur la JO 2008 de la Beijing. Turneul olimpic de fotbal este o competiţie pentru jucători sub 23 de ani, dar trei fotbalişti pot depăşi această limită de vârstă.

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024

„Pentru Lionel Messi ar însemna o şansă de a scrie din nou istorie. Ar putea fi singurul jucător din istorie care are două medalii de aur şi o Cupă Mondială”, a spus Bach reporterilor în timpul unei vizite în Argentina, conform portalului de ştiri Inside the Games.

„Nu vreau să mă amestec în deciziile antrenorului, dar asta ar fi o mare oportunitate pentru Messi. Dacă va juca, Argentina ar avea şanse mai mari să câştige medalia de aur, ar fi fantastic pentru fotbal şi Jocurile Olimpice”.

Javier Mascherano îl vrea pe Messi la Jocurile Olimpice 2024

Luna trecută, antrenorul selecţionatei echipei olimpice a Argentinei, Javier Mascherano, a spus că ar dori să-l aibă pe Messi în echipă. Naţionala sud-americană urmează să lupte pentru calificare în meciurile prevăzute în ianuarie şi februarie.

Reclamă

Messi va avea însă o dilemă, să aleagă între Copa America 2024 din Statele Unite (20 iunie-14 iulie) sau turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice care urmează să înceapă la doar 10 zile după finala competiţiei sud-americane.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani. Burmaz a redus din diferenţă! Meci spectaculos la Sfântu Gheorghe 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și