Închide meniul

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024: „O şansă de a scrie din nou istorie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 15:21

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024: „O şansă de a scrie din nou istorie

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024

Lionel Messi, în tricoul Argentinei - Profimedia Images

Lionel Messi e aşteptat să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024. Thomas Bach, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), a spus că Lionel Messi ar putea scrie o nouă pagină de istorie dacă va juca în echipa de fotbal a Argentinei la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, transmite DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, campion mondial anul trecut în Qatar, are în palmares şi o medalie olimpică de aur la JO 2008 de la Beijing. Turneul olimpic de fotbal este o competiţie pentru jucători sub 23 de ani, dar trei fotbalişti pot depăşi această limită de vârstă.

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024

„Pentru Lionel Messi ar însemna o şansă de a scrie din nou istorie. Ar putea fi singurul jucător din istorie care are două medalii de aur şi o Cupă Mondială”, a spus Bach reporterilor în timpul unei vizite în Argentina, conform portalului de ştiri Inside the Games.

„Nu vreau să mă amestec în deciziile antrenorului, dar asta ar fi o mare oportunitate pentru Messi. Dacă va juca, Argentina ar avea şanse mai mari să câştige medalia de aur, ar fi fantastic pentru fotbal şi Jocurile Olimpice”.

Javier Mascherano îl vrea pe Messi la Jocurile Olimpice 2024

Luna trecută, antrenorul selecţionatei echipei olimpice a Argentinei, Javier Mascherano, a spus că ar dori să-l aibă pe Messi în echipă. Naţionala sud-americană urmează să lupte pentru calificare în meciurile prevăzute în ianuarie şi februarie.

Reclamă

Messi va avea însă o dilemă, să aleagă între Copa America 2024 din Statele Unite (20 iunie-14 iulie) sau turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice care urmează să înceapă la doar 10 zile după finala competiţiei sud-americane.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și