Închide meniul

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni în scandalul pariurilor din Italia. Ce amendă a primit mijlocașul lui Newcastle

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 16:50

Reclamă
Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni în scandalul pariurilor din Italia. Ce amendă a primit mijlocașul lui Newcastle

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia

Pentru Sandro Tonali, meciul cu Borussia Dortmund a fost ultimul din acest sezon / Profimedia

Sandro Tonali a fost suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia. Mijlocașul din peninsulă nu va mai putea juca pentru echipa la care a ajuns în perioada de mercato din această vară. De asemenea, italianul de la Newcastle a primit și o amendă surprinzătoare din partea autorităților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 23 de ani a fost suspendat după ce a pariat, pe platforme ilegale, pe meciuri de fotbal. De asemenea, acesta miza și pe meciurile echipelor la care a jucat în ultimii ani, AC Milan și Brecia.

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia. Mijlocașul se va trata pentru dependența de pariuri

Potrivit informațiilor oferitde de corriere.it, starul celor de la Newcastle va trebui să se trateze de dependența de pariuri, pentru o perioadă de 8 luni. Totodată, autoritățile i-au oferit jucătorului transferat în Premier League pentru suma de 64 de milioane de euro o amendă de 20.000 de euro.

Astfel, având în vedere această suspendare, Sandro Tonali va fi indisponibil până la începutul sezonului viitor. De asemenea, pe lângă suspendarea și amenda primită, mijlocașul italian trebuie să vorbească la 10 conferințe entru tineri, în care să le explice riscurile la care se expun dacă devin dependenți de pariuri.

Tot din cauza suspendării, Tonali va rata și Campionatul European din Germania, în cazul în care selecționata din Italia se va califica la turneul final. Totuși, acesta se va putea pregăti în continare alături de Newcastle și chiar să evolueze în partide amicale pentru formația din Marea Britanie.

Reclamă
Reclamă

Până în momentul de față, mijlocașul italian a adunat 12 meciuri pentru Newcastle, în care a marcat un singur gol. În momentul de față este cotat la suma de 60.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai fost legitimat la Brescia și la AC Milan.

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

Leonardo Bonucci ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul fundaş al lui Juventus, ajuns între timp la Union Berlin, este şi el în vizorul anchetatorilor.

Potrivit gazzetta.it, Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat şi el. Primul nume important care a apărut în acest scandal a fost cel al lui Nicolo Fagioli. Ulterior, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost luaţi la întrebări de procurori chiar în cantonamentul Italiei. Cei doi nu au mai jucat apoi pentru Squadra Azzurra în meciul cu Malta, fiind lăsaţi să revină la cluburile lor.

Reclamă

Anchetatorii care i-au confiscat telefonul lui Fagioli au descoperit că acesta a avut mai multe conversaţii cu Bonucci despre pariuri, ceea ce înseamnă că veteranul ştia de activităţile sale ilegale. Tocmai din acest motiv, pentru că nu l-a denunţat pe Fagioli, Bonucci riscă o amendă de 15.000 de euro şi 6 luni de suspendare.

Mai mult, sursa mai sus menţionată susţine că Fagioli a purtat conversaţii asemănătoare şi cu un membru din staff-ul lui Allegri, lucru care poate duce la sancţiuni şi pentru clubul din Torino, dacă se va dovedi că mai multe persoane de la Juventus ştiau de activităţile lui Fagioli.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 31 aug.

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic
Citește și