Închide meniul

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni în scandalul pariurilor din Italia. Ce amendă a primit mijlocașul lui Newcastle

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 16:50

Reclamă
Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni în scandalul pariurilor din Italia. Ce amendă a primit mijlocașul lui Newcastle

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia

Pentru Sandro Tonali, meciul cu Borussia Dortmund a fost ultimul din acest sezon / Profimedia

Sandro Tonali a fost suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia. Mijlocașul din peninsulă nu va mai putea juca pentru echipa la care a ajuns în perioada de mercato din această vară. De asemenea, italianul de la Newcastle a primit și o amendă surprinzătoare din partea autorităților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 23 de ani a fost suspendat după ce a pariat, pe platforme ilegale, pe meciuri de fotbal. De asemenea, acesta miza și pe meciurile echipelor la care a jucat în ultimii ani, AC Milan și Brecia.

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia. Mijlocașul se va trata pentru dependența de pariuri

Potrivit informațiilor oferitde de corriere.it, starul celor de la Newcastle va trebui să se trateze de dependența de pariuri, pentru o perioadă de 8 luni. Totodată, autoritățile i-au oferit jucătorului transferat în Premier League pentru suma de 64 de milioane de euro o amendă de 20.000 de euro.

Astfel, având în vedere această suspendare, Sandro Tonali va fi indisponibil până la începutul sezonului viitor. De asemenea, pe lângă suspendarea și amenda primită, mijlocașul italian trebuie să vorbească la 10 conferințe entru tineri, în care să le explice riscurile la care se expun dacă devin dependenți de pariuri.

Tot din cauza suspendării, Tonali va rata și Campionatul European din Germania, în cazul în care selecționata din Italia se va califica la turneul final. Totuși, acesta se va putea pregăti în continare alături de Newcastle și chiar să evolueze în partide amicale pentru formația din Marea Britanie.

Reclamă

Până în momentul de față, mijlocașul italian a adunat 12 meciuri pentru Newcastle, în care a marcat un singur gol. În momentul de față este cotat la suma de 60.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai fost legitimat la Brescia și la AC Milan.

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

Leonardo Bonucci ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul fundaş al lui Juventus, ajuns între timp la Union Berlin, este şi el în vizorul anchetatorilor.

Potrivit gazzetta.it, Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat şi el. Primul nume important care a apărut în acest scandal a fost cel al lui Nicolo Fagioli. Ulterior, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost luaţi la întrebări de procurori chiar în cantonamentul Italiei. Cei doi nu au mai jucat apoi pentru Squadra Azzurra în meciul cu Malta, fiind lăsaţi să revină la cluburile lor.

Reclamă 4 / 0/3

Anchetatorii care i-au confiscat telefonul lui Fagioli au descoperit că acesta a avut mai multe conversaţii cu Bonucci despre pariuri, ceea ce înseamnă că veteranul ştia de activităţile sale ilegale. Tocmai din acest motiv, pentru că nu l-a denunţat pe Fagioli, Bonucci riscă o amendă de 15.000 de euro şi 6 luni de suspendare.

Mai mult, sursa mai sus menţionată susţine că Fagioli a purtat conversaţii asemănătoare şi cu un membru din staff-ul lui Allegri, lucru care poate duce la sancţiuni şi pentru clubul din Torino, dacă se va dovedi că mai multe persoane de la Juventus ştiau de activităţile lui Fagioli.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și