Închide meniul

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia! Ce riscă fundaşul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 octombrie 2023, 15:31

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia! Ce riscă fundaşul

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia

Leonardo Bonucci, în timpul unui meci / Profimedia

Leonardo Bonucci ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul fundaş al lui Juventus, ajuns între timp la Union Berlin, este şi el în vizorul anchetatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi jucători italieni sunt în centrul atenţiei după ce autorităţile au început o anchetă care îi vizează pe fotbaliştii care au folosit platforme ilegale pentru a paria.

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

Potrivit gazzetta.it, Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat şi el. Primul nume important care a apărut în acest scandal a fost cel al lui Nicolo Fagioli. Ulterior, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost luaţi la întrebări de procurori chiar în cantonamentul Italiei. Cei doi nu au mai jucat apoi pentru Squadra Azzurra în meciul cu Malta, fiind lăsaţi să revină la cluburile lor.

Anchetatorii care i-au confiscat telefonul lui Fagioli au descoperit că acesta a avut mai multe conversaţii cu Bonucci despre pariuri, ceea ce înseamnă că veteranul ştia de activităţile sale ilegale. Tocmai din acest motiv, pentru că nu l-a denunţat pe Fagioli, Bonucci riscă o amendă de 15.000 de euro şi 6 luni de suspendare.

Mai mult, sursa mai sus menţionată susţine că Fagioli a purtat conversaţii asemănătoare şi cu un membru din staff-ul lui Allegri, lucru care poate duce la sancţiuni şi pentru clubul din Torino, dacă se va dovedi că mai multe persoane de la Juventus ştiau de activităţile lui Fagioli.

Reclamă

Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, interogați în cantonamentul Italiei

Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo au fost interogați în cantonamentul Italiei. Jucătorii echipei naționale din peninsulă au „primit vizita” polițiștilor, care au intrat joi în cantonamentul naţionalei pentru a-i interoga.

Cei doi jucători au discutat cu forţele de ordine la Coverciano (centrul de antrenament al Sqaudrei Azzura) pentru a clarifica implicarea lor în pariurile ilicite. Jucătorii au fost însoţiţi de Gianluigi Buffon, şeful delegaţiei italiene, iar dacă faptele vor fi dovedite riscă o suspendare grea.

Recent, Ivan Toney (27 de ani), atacantul lui Brentford, a fost suspendat timp de 8 luni de federaţia engleză, în mai anul trecut, şi amendat cu 50.000 de lire sterline pentru că a participat la pariuri ilegale între 2017 şi 2021.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta (26 de ani, West Ham United) a făcut obiectul unei anchete atunci când federaţia a aflat că persoane apropiate jucătorului au pariat o sumă de bani pe un cartonaş galben pe care urm să îl primească Paqueta, în timpul unui meci de Premier League, în sezonul 2022-2023.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și