Închide meniul

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași: „Este un moment de presiune”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 23:16

Reclamă
Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași: Este un moment de presiune”

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Andrei Nicolescu/ Captură AntenaSport

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare s-a arătat dezaăgit de rezultatul obținut în partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Poli Iași s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Duelul de pe Arena Națională a contat pentru etapa a 14-a a sezonului de Liga 1.

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași

Oficialul „câinilor roșii” a vorbit despre situația actuală din cadrul clubului, dar și despre situația lui Ovidiu Burcă, căruia fanii i-au cerut demisia, după un nou meci fără gol marcat. Andrei Nicolescu este de părere că echipa se află într-un „moment de presiune”, dar are încredere atât în jucători cât și în staff-ul formației nou promovate.

„Asta e cea mai mare dezamăgire, nu am reușit să înscriem, nu neapărat că nu am câștigat. E greu, când ai mai multe rezultate de genul ăsta este foarte greu să îți revii. E normal, dacă astăzi aveam același rezultat cu goluri eram mai mulțumit. Ar fi fost un sentiment de încredere.

Conceptul nostru este că, în momentul în care există o criză, schimbările nu sunt cea mai bună variantă. Doar în una din zece situații o schimbare aduce ceva bun.

Reclamă

Sunt mulți factori, atât subiectivi cât și obiectivi. Sunt lucruri pe care le-am calculat într-un fel și nu s-au întâmplat. Putem să dăm vina pe faptul că jucătorii pe care i-am adus. Dar ei nu își pot arăta calitățile situația actuală, este un moment de presiune. E o presiune, au început cu 3 meciuri infernale, știu că fotbalul înseamnă și presiune, dar poate trebuie să se adapteze.

Trebuie să îmi asum ce se întâmplă în momentul de față, dar este vorba de un cumul de factori.

Avem un transfer care pare foarte reușit, este vorba despre portar. Până în iarnă cred că o să pară mai multe transferuri reușite. Chiar și în decembrie vom fi la jumătatea acestui campionat, nu sunt trasate lucrurile definitiv”, a spus Andrei Nicolescu, după meciul cu Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după 0-0 cu Poli Iaşi

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după Dinamo – Poli Iaşi 0-0! După remiza de acasă cu Poli Iaşi, suporterii „câinilor” nu au mai rezistat şi au scandat „Demisia! Demisia”.

Ovidiu Burcă parcă avea lacrimi în ochi în timp ce îi privea pe fanii care îi cereau demisia. În ciuda scandărilor din peluză, Ovidiu Burcă i-a aplaudat pe fani.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică Vezi toate știrile
Citește și