Închide meniul

Dinamo – Poli Iaşi 0-0. „Câinii roşii”, fără victorie de 8 meciuri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2023, 22:25

Dinamo – Poli Iaşi 0-0. „Câinii roşii, fără victorie de 8 meciuri

Dinamo - Poli Iaşi 0-0

Jucătorii de la Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Flaviu Buboi/SPORT PICTURES / Hepta

Dinamo – Poli Iaşi 0-0. Partida de pe Arena Națională a contat pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Meciul a început de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida care se anunța ca fiind una crucială pentru Dinamo s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Astfel, „câinii”, care sunt fără victorie de 8 meciuri, se află pe locul al 15-lea în Liga 1, cu 10 puncte obținute după 14 partide jucate. De cealaltă parte, Poli Iași este pe 10, cu 16 puncte în tot atâtea partide disputate.

Dinamo – Poli Iaşi 0-0

Min 90+2: Ocazie pentru Dinamo! Amzăr a centrat superb în interiorul careului, dar niciun coechipier nu a reușit să lovească balonul

Min 89: Ocazie pentru Dinamo! Ilic a trimis mingea peste poarta lui Lung. Execuția acestuia, cu capul, a venit după o lovitură de la colț

Min 49: Ocazie pentru Poli Iași! Șutul lui Bordeianu a trecut peste poartă

Reclamă

Min 46: A început a doua repriză!

Min 45+2: Pauză pe Arena Națională!

Min 26: Ocazie pentru Poli Iași! Șutul lui Harrison a fost respins, peste bara transversală, în corner.

Reclamă 4 / 0/3

Min 23: Ocazie pentru Poli Iași! Marchioni a trimis un șut senzațional, de la 30 de metri, dar Golubovic a fost pe fază și a respins balonul.

Min 18: Ocazie pentru Dinamo! Șutul lui Ilie a fost respins în latteralul porții

Min 1: A început meciul!

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Costin, Araujo, Homawoo, Amzăr – Bena, Gago, Ilic – Ghezali, Gregorio, Politic

Rezerve: Began, Iulian Roșu, Arrien, Abdallah, Bordușanu, Bani, Patriche, Grigore, Neluț Roșu

Poli Iași (4-2-3-1): Lung – Martac, Samayoa, Ispas, Stefanovici – Garobbio, Bordeianu – Ion, Roman, Buș – Harrison

Rezerve: Ailenei, Itu, Tincu, Jatoba, Gheorghiță, Ciobanu, Ilie, Belu-Iordache

Reclamă

Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo

Ovidiu Burcă a vorbit pentru prima oară după informaţiile apărute care îl dădeau plecat de la Dinamo. Antrenorul a dezminţit ştirea şi a susţinut că echipa nu va mai arăta în acest sezon, ca la Sibiu, acolo unde „câinii roşii” au fost umiliţi de Hermannstadt, 0-4.

„Înainte să vorbim despre meciul pe care-l avem mâine, în primul rând cred că trebuie să fac niște lămuriri, pentru că după meciul de la Sibiu n-am mai vorbit cu absolut nimeni.

Îmi asum total ceea ce s-a întâmplat la Sibiu și aș vrea să-i asigur pe oameni că a fost doar un accident și echipa nu va mai arăta așa în acest sezon. Așa ca să lămurim episodul Sibiu.

Am o conducere care mă susține, le mulțumesc pe calea asta. Cred că nu există dinamovist în momentul ăsta care să fie mulțumit de cum arată echipa și de locul pe care-l avem în clasament. Condițiile pe care le avem și pe care le oferă sunt poate chiar mai sus decât primele zece echipe și e de datoria mea și a echipei să întoarcem această situație. Am încredere în jucătorii pe care-i am, eu sunt convins că echipa va avea reacție”, a spus Burcă, într-o conferinţă de presă.

Dinamo este penultima în Liga 1, după 13 etape disputate. În acest interval, „câinii” au înregistrat opt înfrângeri, două victorii și trei remize.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și