Închide meniul

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași: „Este un moment de presiune”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 23:16

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași: Este un moment de presiune”

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Andrei Nicolescu/ Captură AntenaSport

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare s-a arătat dezaăgit de rezultatul obținut în partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Poli Iași s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Duelul de pe Arena Națională a contat pentru etapa a 14-a a sezonului de Liga 1.

Andrei Nicolescu a analizat criza de la Dinamo, după remiza cu Poli Iași

Oficialul „câinilor roșii” a vorbit despre situația actuală din cadrul clubului, dar și despre situația lui Ovidiu Burcă, căruia fanii i-au cerut demisia, după un nou meci fără gol marcat. Andrei Nicolescu este de părere că echipa se află într-un „moment de presiune”, dar are încredere atât în jucători cât și în staff-ul formației nou promovate.

„Asta e cea mai mare dezamăgire, nu am reușit să înscriem, nu neapărat că nu am câștigat. E greu, când ai mai multe rezultate de genul ăsta este foarte greu să îți revii. E normal, dacă astăzi aveam același rezultat cu goluri eram mai mulțumit. Ar fi fost un sentiment de încredere.

Conceptul nostru este că, în momentul în care există o criză, schimbările nu sunt cea mai bună variantă. Doar în una din zece situații o schimbare aduce ceva bun.

Reclamă

Sunt mulți factori, atât subiectivi cât și obiectivi. Sunt lucruri pe care le-am calculat într-un fel și nu s-au întâmplat. Putem să dăm vina pe faptul că jucătorii pe care i-am adus. Dar ei nu își pot arăta calitățile situația actuală, este un moment de presiune. E o presiune, au început cu 3 meciuri infernale, știu că fotbalul înseamnă și presiune, dar poate trebuie să se adapteze.

Trebuie să îmi asum ce se întâmplă în momentul de față, dar este vorba de un cumul de factori.

Avem un transfer care pare foarte reușit, este vorba despre portar. Până în iarnă cred că o să pară mai multe transferuri reușite. Chiar și în decembrie vom fi la jumătatea acestui campionat, nu sunt trasate lucrurile definitiv”, a spus Andrei Nicolescu, după meciul cu Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după 0-0 cu Poli Iaşi

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după Dinamo – Poli Iaşi 0-0! După remiza de acasă cu Poli Iaşi, suporterii „câinilor” nu au mai rezistat şi au scandat „Demisia! Demisia”.

Ovidiu Burcă parcă avea lacrimi în ochi în timp ce îi privea pe fanii care îi cereau demisia. În ciuda scandărilor din peluză, Ovidiu Burcă i-a aplaudat pe fani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și