Închide meniul

Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul: „Are cei mai buni jucători din campionat!”

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 16:58

Reclamă
Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul: „Are cei mai buni jucători din campionat!

Ilie Dumitrescu "îi ţine pumnii" lui Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB, înaintea duelului cu Petrolul. Fostul internaţional susţine că Gigi Becali are în echipă cei mai buni jucători din campionat. „Mister” a prefaţat partida de pe „Ilie Oană”, şi se aşteaptă ca duelul dintre Jair şi Darius Olaru să fie unul „de foc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul – FCSB, duelul din etapa a 14-a din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30.

Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB înaintea duelului cu Petrolul

Ilie Dumitrescu a subliniat moralul bun pe care îl au cei de la Petrolul, după victoria din etapa trecută cu Universitatea Craiova. „Lupii galbeni” i-au învins pe olteni categoric, cu scorul de 3-1, într-un meci desfăşurat în Bănie.

Totodată, fostul internaţional susţine că partida dintre Petrolul şi FCSB propune un duel extrem de interesant la mijlocul terenului, între Jair şi Darius Olaru. Ilie Dumitrescu susţine că cei doi jucători practică „un fotbal total”.

„Petrolul – FCSB este un meci între o echipă care a arătat foarte bine la Craiova, la victoria cu 3-1 în deplasare, și alta care are cei mai buni jucători din campionat, pentru că FCSB chiar are cei mai buni jucători.

Reclamă

Va fi și duelul mijlocașilor Jair și Olaru, doi jucători care practică un fotbal total, se vor întâlni la mijlocul terenului. Va fi un meci interesant”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform iamsport.ro.

Mihai Stoica, mesaj pentru fani înainte de Petrolul – FCSB

Mihai Stoica a transmis un mesaj pentru fani înainte, de Petrolul – FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre dificultățile pe care echipa le-a întâmpinat, în meciurile jucate la Ploiești.

Oficialul vicecampioanei este de părere că echipa are nevoie de susținerea fanilor la deplasarea de la Ploiești, pentru a obține victoria. Totodată, Mihai Stoica a vorbit despre o serie de meciuri de pe stadionul Ilie Oană, atunci când FCSB a reușit să se impună, cu ajutorul fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

„De când Petrolul a revenit în Liga 1, iar Chindia a jucat tot acolo, noi am câștigat toate meciurile. Am câștigat și Cupa României, ultimul trofeu, tot acolo. Am câștigat și pentru că în peluză ați fost voi (n.r galeria FCSB). Cei de la Ploiești sunt mulți și am avea problemă, dar așa… băieții știu pentru cine joacă.

Țineți minte în minutul 2 cu Chindia, când pe acea ploaie înfiorătoare s-au lovit Compagno și Olaru de era să se întâmple o nenorocire. A intrat Miculescu și am câștigat meciul. Avem mare, mare nevoie de suportul vostru. Mare nevoie! După aia, mai avem un meci la Galați. Anul ăsta, Cupa României este extrem de importantă pentru că câștigătoarea merge în Europa League, nu în Conference”, a spus Mihai Stoica, potrivit FAN FCSB TV.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și