Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj pentru fani înainte de Petrolul – FCSB: „Avem mare nevoie!”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 18:42

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj pentru fani înainte de Petrolul – FCSB: Avem mare nevoie!”

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a transmis un mesaj pentru fani înainte, de Petrolul – FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre dificultățile pe care echipa le-a întâmpinat, în meciurile jucate la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre „lupii galbeni” și vicecampioana României va avea loc pe data de 28 octombrie, de la ora 20:30. Duelul de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, mesaj pentru fani înainte de Petrolul – FCSB. Ce a spus despre duelul de la Ploiești

Oficialul vicecampioanei este de părere că echipa are nevoie de susținerea fanilor la deplasarea de la Ploiești, pentru a obține victoria. Totodată, Mihai Stoica a vorbit despre o serie de meciuri de pe stadionul Ilie Oană, atunci când FCSB a reușit să se impună, cu ajutorul fanilor.

„De când Petrolul a revenit în Liga 1, iar Chindia a jucat tot acolo, noi am câștigat toate meciurile. Am câștigat și Cupa României, ultimul trofeu, tot acolo. Am câștigat și pentru că în peluză ați fost voi (n.r galeria FCSB). Cei de la Ploiești sunt mulți și am avea problemă, dar așa… băieții știu pentru cine joacă.

Țineți minte în minutul 2 cu Chindia, când pe acea ploaie înfiorătoare s-au lovit Compagno și Olaru de era să se întâmple o nenorocire. A intrat Miculescu și am câștigat meciul. Avem mare, mare nevoie de suportul vostru. Mare nevoie! După aia, mai avem un meci la Galați. Anul ăsta, Cupa României este extrem de importantă pentru că câștigătoarea merge în Europa League, nu în Conference”, a spus Mihai Stoica, potrivit FAN FCSB TV.

Reclamă

Înaintea duelului de sâmbătă, formația patronată de Gigi Becali se află pe primul loc în Liga 1, cu 30 de puncte obținute după cele 13 etape disputate. Pe poziția secundă se află CFR Cluj, cu 27 de puncte. Podiumul este completat de Rapid, care a obșinut 23 de puncte după meciurile jucate până în momentul de față și astfel se află la 7 lungimi de liderul pregătit de Elias Charalambous.

Gigi Becali i-a „ordonat” lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Alexandru Băluţă nu mai are voie să lipsească din primul 11, aşa cum s-a întâmplat în remiza cu FC Voluntari, scor 0-0.

În schimb, Rotariu ar urma să îl lase pe bancă pe Andrea Compagno şi să joace atacant central.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt extraordinar de mulţumit de Băluţă. Nu va mai începe echipa fără el. Dă viteză jocului! Fără Băluţă pe teren nu începe meciul. Aşa aş vrea (n.r. Băluţă atacant), dar problema e că e mai eficient în dreapta.

Rotariu nu face faza defensivă şi eram cam bulevard în dreapta. O să-l băgăm pe Rotariu atacant şi o să joace el în dreapta”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloasă 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și